Zoeken naar nl bands

nl bands
Artiesten, DJs, Bands boeken? BME Bookings!
Voor al uw muziekproducties. BME Bookings, het boekingsbureau met de leukste artiesten! Voor al uw bekende en onbekende artiesten bent u bij ons aan het juiste adres. En ook voor Djs, Drive In Shows en bandjes kunt u bij ons terecht.
Koninklijke Muziekkapellen van Defensie.
Elk van de orkesten het oudste al meer dan 180 jaar bouwt nog jaarlijks haar eigen sound en muzikale identiteit verder uit. Van het grote klassieke repertoire tot hedendaagse pop, rock jazz! Op haast elke muzikale smaak kan Defensie een antwoord bieden.
BANDS HINDIVIBE.
Boekdieband.nl de juiste liveband, dj of coverband voor uw feest!
Boekdieband.nl biedt de juiste coverband en live band voor elk feest. Uw bruiloft, festival, bedrijfsfeest, kerstbijeenkomst of verjaardag wordt onvergetelijk met muziek van Boekdieband.nl. O ok voor DJs en ander muzikaal entertainment bent u bij Boekdieband.nl aan het juiste adres.
Slachthuis x Bandledengezocht.nl: De dag van de incomplete bands.
De dag van de incomplete bands is een initiatief van Slachthuis Haarlem en Bandledengezocht.nl om muzikanten op een speelse wijze met elkaar te verbinden. Amateur bands, duos, trios en solisten die op zoek zijn naar mede muzikanten om hun muzikale droom vorm te geven.
Artiestenbureau Tribe Boekingen voor top artiesten en bands.
Ondersteuning nodig bij de organisatie van jouw event? Vul het formulier hieronder in met alle gegevens en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op om al je wensen te bespreken. Voer een waarde tussen 0 en 10000000 in.
Artiestenbureau BANDS AND ACTS voor Live Muziek en Entertainment.
ONZE TRIBUTE BANDS. Op deze website vindt u een aantal van de meest aansprekende top tributes van dit moment. Deze bands zijn zorgvuldig geselecteerd op muzikale performance, stage look en geloofwaardigheid en brengen het publiek op overtuigende wijze terug naar de gloriedagen van de favoriete artiest of band.
Livepodium de site voor het vinden van een band.
Dus nee zeggen is verleden tijd en voor podia en horeca is het eindeloze gezoek naar bands voorbij. Om jullie band ook zichtbaar te krijgen op deze site, vragen wij een vergoeding van 50, per jaar incl. Dit geld besteden wij om de site te blijven ontwikkelen en verbeteren, maar ook om promotie te maken, zodat de band straks bovenaan binnen de zoekmachines staat.

Contacteer ons