Resultaten voor jaren 80 bands

jaren 80 bands
Top 10 allerleukste grote nummer 1 hits uit de jaren 80.
Concerten en festivals promoten. Artiesten en bands promoten. Top 10 Lijstjes. Top 10 allerleukste grote nummer 1-hits uit de jaren 80. Top 10 allerleukste grote nummer 1-hits uit de jaren 80. Geschreven door Sanne Nieuwenhuis op 7 juli 2017 om 1619.:
Recort De vergeten band: De vergeten Nederlandse bandjes Recort.
Eind jaren 70 braken zij door aangezien zij als één van de eerste Nederlandse bands een New Wave geluid lieten horen. De band had diverse hits waaronder Hey Girl, Beep Beep Love en Rock n Roll. Het succes lag mede in het feit dat er in de nummers een dosis humor zat en er gezongen werd over hedendaags genante situaties. De band heeft het vervolgens tot december 2013 rond getoerd door binnen en buitenland voordat het de stekker eruit trok. Hun laatste optreden vond plaats in Haarlem in het Patronaat. Nog zon band waar op een gegeven moment niks meer van is vernomen. De band Vitesse niet te verwarren met de Gelderse voetbalclub bestond van 1975 tot 1994 en had een succesperiode in de jaren 80.
index.
OLDENZAAL Discostad Deel-3. 5-6-2019 In de jaren 70 en 80 van de vorige eeuw was Oldenzaal het Mekka voor discogangers in de regio. In het boek Een verdraaid mooie tijd wordt de opkomst en ondergang van Oldenzaal als discostad op een boeiende wijze beschreven. Deel-3, t Siepelke: derde generatie Oude Tijdhof blaast buurtcafé nieuw leven in, staat nu ook online. Ga naar de inhoudsopgave voor de afzonderlijke delen. Voor het realiseren van meer bandpaginas zoeken we informatie over o.a. de volgende bands.
Down Under: 10 Australische bands die je moet kennen We Speak Music.
These 10 Scottish Bands And Artists Are Pure Dead Brilliant! Deze 10 Schotse bands en artiesten zijn gewoon briljant! Beter dan gehaktballetjes: 10 Zweedse bands die je niet mag missen! 10 Deense artiesten die je echt moet toevoegen aan je playlists.
Dit zijn de beste nummers uit de jaren 80 Het Nieuwsblad.
22/11/2013 om 1611: door sdv Print Corrigeer. De afgelopen week gingen de luisteraars van JOE fm op zoek naar de beste platen van de jaren 80. Nummer 1 werd ook dit jaar weer Bryan Adams met Summer Of 69. Billie Jean van Michael Jackson staat net als vorig jaar op 2.
Nieuws Artists Bands.
Naast deze specifieke tributebands brengen de DJ's' en VJ's' een totaal overzicht van de grootste hits uit de jaren 80 van o.a. Madonna, Michael Jackson, Europe, Eurythmics, Duran Duran, Culture Club, Spandau Ballet, Donna Summer e.v.a. De deuren van de Brigant Apeldoornsestraat 4a in Arnhem gaan zaterdag 9 mei om 20.00 uur open, aanvang 20.30 uur. Kaarten aan de dagkassa kosten 9, voorverkoop 650, via Artists Bands agenda, ticketmaster.nl en www.brigant.nl.
Top 30 albums van de jaren 80 Platendraaier.
Zo waren popartiesten zoals Michael Jackson, Prince en Madonna de succesvolste artiesten van dit decennium. Bands zoals Queen, U2 en Guns n Roses kregen steeds meer populariteit gedurende de jaren 80. Ook alternatieve muziek liefhebbers kwamen goed aan hun trekken gedurende dit decennium.
De top 100 hits uit de jaren 80 Overzicht en ranglijst.
Bands als Van Halen, Mötley Crue, Bon Jovi, Europe, Def Leppard en Guns n Roses. Er ontstaat een cross-overgenre tussen rap, funk en heavy metal met bands als The Red Hot Chili Peppers, Primus en het Nederlandse Urban Dance Squad. Als de grootste artiesten van de jaren tachtig en begin jaren negentig beschouwt men in het algemeen Michael Jackson, Madonna en Prince. Hieronder de top 100 jaren 80 hits.

Contacteer ons