Meer resultaten voor goede bands

goede bands
Dit zijn de beste bands ooit volgens het Festileaks Forum Festileaks.com.
NOS Alive 2018. Dit zijn de beste bands ooit volgens het Festileaks Forum. Foto: Kamiel Scholten. Het Festileaks Forum zit vol festivalkenners. Experts die 24/7 bezig zijn met onze favoriete bezigheden: muziek en festivals. Ze waagden zich aan misschien wel het moeilijkste vraagstuk ooit: wie is de nou de beste act aller tijden?
MUZ / Goede Nieuwe Rock Bands? forum.fok.nl.
iemand die nog leuke bandjes kent, zet hier dan ff neer. nou ja zijn er een paar, misschien bij enkelen al bekent. mag ook gewoon goede Rock bands natuurlijk he. Goed kan Altijd Beter. Gewoon Zeggen waar het op Staat.
Top 10 beste rockbands ooit.
Die waren toch zeker beter dan een aantal bands WEL op de lijst. Reageer op deze reactie. Ger 17/12/2017 at 946: pm. Logische lijst, ik ben musicus en vind dat Toto zeker in dit rijtje thuis hoort. En dan niet alleen van hun bekende hitjes, maar hebben zon eigen sound en timmeren na 40 jaar nog steeds aan de weg met gewoon hele goede, complete muziek.
Beste rockband? MusicMeter.nl.
Ik ben geen concertganger, ik heb maar weinig bands live aan het werk gezien; dus ik baseer mijn mening uitsluitend op albums en losse nummers, soms in een studio opgenomen, soms niet, die tot mij zijn gekomen via indirecte media, zoals lp's' en cd's' en dvd's' en YouTube. The Rolling Stones verdienen wat mij betreft de titel Beste" Rockband" Ze zijn zo ongeveer de eerste rockband op aarde en ze rocken ook nu nog. The Red Hot Chili Peppers staan ook hoog bij mij. Hebben net als de Stones een geheel eigen sound en ik denk dat ook zij nog heel lang goede platen gaan maken.
Live bands Reviews, Vergelijken Informatie eventplanner.be.
Gebaseerd op 13 reviews over bedrijven in de categorie Live bands. Tags: bands, live band, live bands, muziek band, band, concertband, band live, popband, muziekband, liveband, livebands, band gezocht, bandje inhuren, dance band, danceband, concertbandjes, concertbandje, band zoeken, goede band, productlancering band.,
Goede Bands.
Goede" Bands" is de datingsite voor cafe en artiest. Op ieder potje past zoals het klokje thuis als de kat van huis beter een vogel nooit geschoten altijd beter dan de gok! Goede" Bands" altijd een match! Proudly powered by WordPress Theme: Sunspot by Automattic.
Cookies op Trouw Trouw.
Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteren. Cookies van onszelf en van derden kunnen worden gebruikt om advertenties te tonen en artikelen aan te bevelen op Trouw.nl die aansluiten op uw interesses.
Heeft iemand nog goede bands? Girlscene Forum.
Weet iemand goede bands? Ik vind oude bands vaak tof, maar ik ken de meest populaire al wel. Verder houd ik het meeste van metal, rock en punk, en ook alternatief, en alles wat er tussen zit. Bands die ik zoal tof vind?

Contacteer ons