Meer resultaten voor bands jaren 60

bands jaren 60
Jaren 60 bands Gigstarter.
In de onderstaande lijst bieden we een overzicht van bands die muziek spelen uit de jaren 60, of wiens stijl erg doet denken aan de stijl van de 60s. De lijst bevat naast artiesten die inspiratie halen uit de eerder genoemde namen, ook artiesten die muziek spelen van Simon Garfunkel, Miles Davis, Ray Charles en James Brown.
Goeie bands artiesten uit de jaren 60/70 forumonderwerp.
Zoeken in dit onderwerp Zoeken Onderwerp feed. Recente berichten in Goeie" bands artiesten uit de jaren 60/70." Goeie bands artiesten uit de jaren 60/70. 24 september 2009 1043.: Creedence Clearwater Revival. nog meer tips, wil graag mijn collectie beetje uitbreiden.:
Jaren 60 en 70 band boeken voor uw feest, verjaardag of bruiloft Evenses.
Bands jaren 60 boeken www.Evenses.com Band sixties huren. Thecoast 1 1.jpg. 60s band boeken Evenses. Deze jaren 60 en 70 coverband neemt u mee naar de sixties en seventies met het beste van toen! Feest, Bruiloft, Bedrijfsfeest, Receptie, Festival, Evenement.
Sixtiesband Tin Soldiers: de jaren 60 coverband.
De sixtiesband die je gezien móet hebben! Muziek van toen door muzikanten van nu: vijf jonge gasten met de hippe jaren 60 sounds van The Byrds, The Beatles, Rolling Stones, Joe Cocker, Cream, The Who, The Monkees en meer. Topband voor festivals en feesten!
De 100 grootste jaren 60 hits 4 Muziekweb.
Ze nam een elpee op in het Italiaans die geproduceerd werd. Jeff Beck Wallington Engeland, 24 juni 1944 is een rockgitarist die in diverse invloedrijke bands speelde in de jaren 60 en jaren 70. Toen Eric Clapton in 1965 The Yardbirds verruilde voor John Mayall's' Bluesbreakers omdat The Yardbirds hun bluesinvloeden verruilden voor andere horizonten, kwam Beck hem vervangen.
Jaren 60 Muziek Beste Albums Hits en Stromingen.
Wat zijn de meest opvallende en beste album uit deze turbulente periode van de opkomst van de popmuziek, hippies en flower power en de eerste en misschien wel meest legendarische muziekfestivals? Deze pagina biedt een overzicht van alle informatie die op MuzikaleOntdekkingen.nl te vinden is over de jaren 60 muziek, beste albums, grootste hits, bekende bands opgericht in de jaren 60 en artiesten geboren of overleden in de jaren zestig.
Retro bands.
Cartouche is een vijfkoppige Rock and Roll Country band. Crystal and Runnin Wild. Gedreven en trendy verovert Crystal and Runnin Wild de nieuwe generatie country en rockabillyfans die overal opduikt. Vijf welopgevoede jongens die strak in het pak hun liefde voor de popmuziek uit de jaren 60 willen delen met u!
Jaren 60 Band.
Zuid Amerikaanse Band. jaren 60 band. Van the rolling stones tot de supremes, de jaren 60 ook wel de gouden jaren van de popmuziek, hebben prachtige popjuweeltjes voortgebracht. Wilt u op uw bruiloft, personeelsfeest of andere feestelijke gelegenheid nog eens terug in vervlogen tijden?

Contacteer ons