Op zoek naar nieuwe nederlandse bands?

nieuwe nederlandse bands
3FM Talent NPO 3FM. appen. Pijl omlaag. Pijl omhoog. bellen-round. bericht. cart. chat-round. Pijl omlaag. Cirkel. conversation. disc. euro. facebook-round. facebook. flickr. hammer. headphones. icon.
En dat in de meeste positieve zin van. Jason Waterfalls is 3FM Talent van december. Waarom klinkt dat zo bekend. Dit is Rimon, de nieuwe 3FM Talent! Als je lekker gaat op de stem van Jorja Smith zit het er.
Top 4: Utrechtse bands Top 40-nieuws.
Hoog tijd om de vier succesvolste bands uit Utrecht eens op een rijtje te zetten. Door de jaren heen is het record van succesvolste Utrechtse band in de Top 40 een paar keer gebroken. We beginnen met The Jets, die weliswaar maar twee hits scoorden, maar dat waren dan ook wel kneiters van hits: Goldfinger in 1965 en Pied Piper in 1966. Begin jaren 70 verbraken de jongens van Unit Gloria het record, wat ruim 15 jaar later weer werd overgenomen door Het Goede Doel. Sinds een tijdje ligt het record weer in nieuwe handen en mag Kensington zich de succesvolste Utrechtse band aller tijden noemen.
Nederwave: achtergrondartikel op KindaMuzik.
In de jaren zeventig en tachtig was het een komen en gaan van nieuwe muziekinstromingen. Postpunk en new wave leverden een typische, Nederlandse variant op: Ultra. Deze concentreerde zich in Amsterdam, maar bleef niet beperkt tot de hoofdstad. In alle delen van het land roken artiesten aan het succes, ondanks de minimale middelen. Het internationale perspectief van de stromingen en het succes van bands als Clan of Xymox en Minny Pops in het buitenland, droegen bij aan de volwassenwording van de Nederlandse alternatieve popmuziek.
Van Eigen bodem: Polderreggae Muziekweb.
Ook bracht Doe Maar het eerste Nederlandse dubalbum Doe De Dub, dat onder dikke wietdampen werd opgenomen in de Telstar studio van levensliedkoning Johnny Hoes. Doe Maar Sinds een dag of twee 32 jaar. Doe Maar zou van grote invloed zijn op latere groepen zoals Beef!
Nederlandse metal bands: thenetherlands.
Wel een beetje ouwe shit, hoor, maar niet verkeerd als je van dat genre houdt. Nederlandse bands deden het best goed in die tijd. Noord Brabant 3 points 8 months ago. Protometal op z'n' best. Klinkt een beetje als de vroege Mötorhead. 2 points 8 months ago. Oeds is een awesome frontman. Leiden 1 point 8 months ago. Bestaat Arms of Valour nog? Dat was wel aardig in die richting. Gelderland 4 points 8 months ago. Ik ben zelf fan van Shylmagoghnar. Groningen 1 point 8 months ago. Die is Nederlands? Damn, wist ik niet, dit luister ik in de auto als ik lang moet rijden. Ik kwam deze tegen op deze channel. Comment deleted by user 8 months ago 2 children. Gelderland 1 point 8 months ago. Heb jij extra informatie? Ik heb nog maar 1 track van hun nieuwe album gezien dat 29 Juni uit komt.
The: New Sound BigBand.:
Plaats: t Getouw Mol. De NEW SOUND BIG BAND heeft een nieuwe voorzitter! Orkest en bezetting. Geinteresseerd in de NSBB? Op onze site kan je meer lezen over de geschiedenis van de band, de dirigent en muzikanten per sectie! Lees meer hier.
Nederlandse Gospel Top 10 Groot Nieuws Radio.
Luister Kijk Playlist. Nederlandse Gospel Top 10. De Nederlandse Gospel Top 10 wordt samengesteld door het muziekteam van Groot Nieuws Radio. De wekelijkse lijst is gebaseerd op airplay verkoopcijfers en heeft als doel de populairste christelijke albums van het moment in kaart te brengen.
Dit zijn de meest veelbelovende Nederlandse releases van 2018 artikelen 3voor12.
Met Noorderslag voor de deur verklaren we het Nederlandse popseizoen officieel voor geopend. Wat mogen we verwachten de komende maanden? Nou, het eerste album van Johan in jaren bijvoorbeeld, en een nieuwe Jeugd van Tegenwoordig maar ook talenten als Ray Fuego, Naaz en Job Sifre.

Contacteer ons