Op zoek naar nieuwe nederlandse bands?

nieuwe nederlandse bands
Deze Antwerpse bands schoppen het tot finale De Nieuwe Lich. Gazet van Antwerpen.
Tot donderdag 25 januari om 16 uur kan er gestemd worden op de finalisten via de website van Studio Brussel. Dan zal er met een heuse Facebook live-slotshow bekend worden gemaakt welke drie bands zich een jaar lang De Nieuwe Lichting mogen noemen.
LEV Aanbidding Concerten Liederen Bladmuziek.
Bekijk de foto's.' LEV wil Nederlandse kerken dienen in het samen zingen. Dit doet de band door het schrijven van nieuwe liederen, het geven van concerten en door het leiden van samenzang tijdens een dienst, conferentie of evenement. LEV is hierbij actief binnen verschillende kerkelijke stromingen.
3FM Talent NPO 3FM. appen. Pijl omlaag. Pijl omhoog. bellen-round. bericht. cart. chat-round. Pijl omlaag. Cirkel. conversation. disc. euro. facebook-round. facebook. flickr. hammer. headphones. icon.
3FM Talent Merol onthult in 3voor12 Radio titel van nieuw nummer. Het was weer een heerlijk avondje Merol in de studio. MEROL DEELT HAAR 30 FAVORIETE TRACKS IN EEN TOFFE PLAYLIST. Elke maand levert de 3FM Talent een playlist aan met.
Van Eigen Bodem: Polderreggae Muziekweb.
Doe Maar was zo de eerste Nederlandstalige reggaegroep. Ook bracht Doe Maar het eerste Nederlandse dubalbum Doe De Dub, dat onder dikke wietdampen werd opgenomen in de Telstar studio van levensliedkoning Johnny Hoes. Doe Maar Sinds een dag of twee 32 jaar.
bol.com Nederlandse Lp vinyl Muziek kopen? Alle Muziek online.
Dit is de Legacy Edition het album Sex n Jazz van de Nederlandse band Gare du Nord. Het album beleeft dit jaar zijn tienjarig Meer. In verschillende dragers verkrijgbaar.: Voor 2359: besteld, morgen in huis. We doen er alles aan om dit artikel op tijd te bezorgen. Het is echter in een enkel geval mogelijk dat door omstandigheden de bezorging vertraagd is. We bieden verschillende opties aan voor het bezorgen of ophalen van je bestelling. Welke opties voor jouw bestelling beschikbaar zijn, zie je bij het afronden van de bestelling. Verkoop door bol.com. Meer dragers beschikbaar. Inclusief CD met het volledige album en 2 bonus tracks die niet op de reguliere cd verschijnen. Amaury is het nieuwe album van Meer.
DI-RECT.
Check Love In Kind feat. Begonnen in 1999 met een vliegende start en hits als Just the Way I do en Inside my Head, was DI-RECT al snel niet meer weg te denken uit het Nederlandse muzikale landschap. De vijftien jaar die daarop volgden waren een rollercoaster ride. Met 7 albums, diverse top 10 hits, talloze awards en meer dan 2000 live shows in binnen en buitenland, heeft DI-RECT laten zien dat theyre here to stay. In 2009 nam Marcel Veenendaal het stokje over van zanger Tim Akkerman. De eerste single in nieuwe samenstelling Times are Changing werd de eerste nr.1 hit die de band ooit scoorde en deze droomstart luidde een heel nieuw tijdperk in. Inmiddels heeft DI-RECT haar 15 jarig jubileum achter de rug. Dit heeft de band groots gevierd met een concert op het strand van Scheveningen voor 12.500 man. In het najaar van 2017 verscheen Rolling with the Punches het nieuwe album van DI-RECT. De release van dit voor een Edison genomineerde album, werd onlangs gevierd met de bands grootste clubshow tot nu toe in de AFAS Live.
De Nederlandse band BLØF scoort eindelijk een nummer 1 in Vlaanderen en bracht België en Nederland weer wat dichter bij elkaar.
De hit in kwestie is Zoutelande, een nummer dat in 2017 al op hun meest recente album AAN verscheen, toen al was het plan om een duet van het nummer te maken, maar de zangeressen die uitgetest werden, blenden niet goed met Paskal. Tot Geike Arnaert dan ten tonele kwam en ze samen het nummer naar de toppen van de Nederlandse en Vlaamse hitparade zongen.
muziekodroom.be Zoeken: bands.
RENEE, The Computers, Soldout, Coki en meer nieuwe namen voor Play! De affiche voor Play 2012 is praktisch compleet: meer dan 50 acts spelen op vrijdag 5 en zaterdag 6 oktober op 5 podia verspreid doorheen het gebouw van Muziekodroom. Via wedstrijden in samenwerking met vi.be en Limbolink kunnen nog twee bands een. Youropeans Roadmovie online! Het videoverslag van Youropeans, een werkweek van 3 Euregiobands in 3 Euregio poppodia, staat online! De Nederlandse bands Audiofeel en Sungrazer en Muziekodroomresident Lili Grace werkten in de zomer van 2011 een week in Muziekodroom, Muziekgieterij.

Contacteer ons