Zoeken naar nederlandse bands 2016

nederlandse bands 2016
3FM Talent NPO 3FM. appen. Pijl omlaag. Pijl omhoog. bellen-round. bericht. cart. chat-round. Pijl omlaag. Cirkel. conversation. disc. euro. facebook-round. facebook. flickr. hammer. headphones. icon.
3FM Talent is dé springplank voor nieuwe, jonge Nederlandse bands. Elke maand kiest 3FM een nieuwe veelbelovende Nederlandse act die een duwtje in de rug krijgt. Deze act wordt een maand lang gevold en gedraaid op 3FM. Dave Budha is er eentje om in de gaten te houden.
De muzikale beloftes van 2015 volgens Nederlandse artiesten NPO 3FM. appen. Pijl omlaag. Pijl omhoog. bellen-round. bericht. cart. chat-round. Pijl omlaag. Cirkel. conversation. disc. euro. facebook-r
Casper van Kensington weet zelf als geen ander dat je altijd moet geloven in je eigen muziek. Voor Kensington werkte dat in ieder geval als een trein. Voor 3FM.nl heeft hij bands getipt waar hij voor 2015 nog meer in gelooft.:
Muziek van Nederlandse bodem anno 2016 Ondergewaardeerde Liedjes.
Want eerlijk is eerlijk, als ik denk aan Nederlandse bandjes denk ik toch vooral aan rammelende gitaren. Daar is niets mis mee, maar mooie, gepolijste liedjes, daarvoor heb ik niet echt meteen Nederlandse bands of artiesten top of mind. Ze zijn er vast, maar komen niet meteen in mij op. Behalve dus Tosk. En dat is fijn. Dank je wel 2016, voor het brengen van dit prachtige juweeltje.
Lijst van Nederlandse bands Wikipedia.
Ga naar: navigatie, zoeken. Dit is een lijst van Nederlandse bands met een artikel op de Nederlandstalige Wikipedia.: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Zie ook.
Het jaar van vijf Nederlandse bands // Smash Press.
Het jaar van vijf Nederlandse bands. 2016 is ondertussen al van start gegaan en dus is het een goed moment om terug te kijken op 2015. Voor een aantal Nederlandse bands was 2015 een belangrijk jaar met een aantal interessante gebeurtenissen.
DWDD Tipt: 15 festivalacts van 2016.
Dit Amsterdamse trio is zonder twijfel één van de beste Nederlandse bands van t moment. Hun aanstekelijke poprock is van hoog niveau en live zijn de muzikanten messcherp. De band is inmiddels ook geliefd in Frankrijk en heeft zelfs een plekje op Sziget Festival in Hongarije weten te veroveren!
Dit zijn de muzikanten die het gaan maken in 2016 HP/De Tijd. Blendle logo.
SFB maakt hiphop voor de jeugd, maar ik hoop dat ze zich in 2016 gaan transformeren naar een hiphopact voor een groter publiek. Deze psychedelische maar toegankelijke rockband zie je steeds vaker voorkomen in de lijstjes. Komend jaar touren ze langs zowat alle Nederlandse clubs en staan ze op Noorderslag.
Nederlandse Rockbands Overzicht Rockgroepen uit Nederland.
Nieuwe Albums 2016. Nieuwe Albums 2015. Beste Albums Ooit. Albums per Jaar. Eerste CD Ooit. Funk Albums Beste Funk Platen Ooit. Nieuwe Albums 2014. Soul Albums Overzicht van Beste Soulalbums. Bands en Groepen A-Z. Beste Zangers Ooit. Beste Nederlandse Zangers en Zangeressen.

Contacteer ons