Meer resultaten voor bekende buitenlandse bands

bekende buitenlandse bands
Top 10 beste rockbands ooit.
Die waren toch zeker beter dan een aantal bands WEL op de lijst. Reageer op deze reactie. Ger 17/12/2017 at 946: pm. Logische lijst, ik ben musicus en vind dat Toto zeker in dit rijtje thuis hoort. En dan niet alleen van hun bekende hitjes, maar hebben zon eigen sound en timmeren na 40 jaar nog steeds aan de weg met gewoon hele goede, complete muziek.
Deze buitenlandse bands zijn vooral populair in Nederland NPO 3FM. appen. Pijl omlaag. Pijl omhoog. bellen-round. bericht. cart. chat-round. Pijl omlaag. Cirkel. conversation. disc. euro. facebook-rou
Deze buitenlandse bands zijn vooral populair in Nederland. Woensdag 9 maart 2016 1336: uur. En in de rest van de wereld een stuk minder. Er zijn bands die het beter doen in Nederland dan in eigen land, of die eerst bij ons zijn doorgebroken. We hebben er een paar voor je op een rijtje gezet. Weet jij er nog meer? Toen With You in 2013 werd gebruikt in een dramatische scene in Goede Tijden Slechte Tijden dachten veel mensen: wie is deze zanger? Het bleek om Matt Simons te gaan, een Amerikaanse singer-songwriter uit New York. Hij had geen idee dat dat zijn liedje was opgepikt in Nederland en was dan ook volledig verrast toen hij hoorde dat zijn single onwijs populair was aan de andere kant van de oceaan. Inmiddels heeft hij een Gouden Plaat hangen aan de muur hangen en is hij een bekende artiest.
Bekende Belgische en Nederlandse muziekgroepen.
Maar er zijn meer bekende Nederlandse en Belgische muziekgroepen. Denk aan Clouseau, maar ook Hooverphonic, Ks Choice en dEUS om er even een aantal te noemen. Aan de Nederlandse kant zijn er flink wat meer namen met succes, want wat dacht je van Bløf, Doe Maar, Golden Earring en bijvoorbeeld 2 Unlimited. Maar ook in het minder algemene genre zijn er vanuit Nederland heel veel bands die flink hard aan de weg timmeren. Want als we naar het wat meer Rock genre gaan kijken komen er uit Nederland toch ook wereldberoemde bands als Within Temptation, Epica en Delain om er wederom een aantal te noemen. Ook het gehalte Nederlandse zangeressen bij buitenlandse bands die stadions uitverkopen is groots te noemen!
Lijst van Amerikaanse bands Wikipedia.
Ga naar: navigatie, zoeken. Dit is een lijst van Amerikaanse bands. 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z. 2 Live Crew.
Lijst van Britse bands Wikipedia.
Ga naar: navigatie, zoeken. Dit is een lijst van Britse bands. 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z. A Certain Ratio.
triskel celte keltische muziek bands bekende buitenlandse bands.
triskel celte keltische muziek bands bekende buitenlandse bands. Momoiro Clover Z. Zie Lijst van Nederlandse bands voor het hoofdartikel over dit onderwerp. nederlandse pop bands. bekende belgische bands. nederlandse bands 2016. nederlandse blues rock bands. big bands nederland. bekende buitenlandse bands.
Bands Beroemdhedenpagina beroemde actrices, acteurs, modellen, playmates en mokkels.
Heel veel bekende en beroemde bands uit Nederland en het buitenland. George Baker Selection. Frank Boeijen Groep. Cuby and the Blizards. Earth and Fire. Go Back to the Zoo. Het Goede Doel. Hermes House Band. VOF de Kunst. 3 Doors Down.
Top 10 Meest Succesvolle Boy Bands Ooit Alletop10lijstjes.
Simon Cowell natuurlijk nu bekend van Idols had de 5 jongens onder contract. De band is gemaakt, wat wil zeggen dat er audities zijn geweest om 5 verschillende type jongens bij elkaar te brengen, eigenlijk het bekende concept achter iedere boyband. Je neemt een stoere jongen, een knappe jongen, een lieve jongen, een wilde jongen en een donkere jongen en het succes is of in ieder geval was in de jaren 90 verzekerd. De eerste hit van Five was Slam Dunk Da Funk, daarna kwamen hits als Got the Feeling en Everybody get Up. One Direction UK. De huidige generatie jonge meisjes is het er waarschijnlijk niet mee eens dat we de populairste Boy Band van het moment, One Direction, slechts een achtste plaats geven in deze lijst. Onthoud echter dat de band nog vrij nieuw is opgericht in 2010 en daarom op dit moment ook nog niet kan tippen aan de andere bands in de lijst.

Contacteer ons