Zoeken naar bekende belgische bands

bekende belgische bands
CategorieBelgische: rockband Wikipedia.
Muziekgroep naar land. Muziekgroep naar land. Rockband naar land. Deze categorie bevat de volgende ondercategorie. DEUS 3 C, 2 P. Artikelen in de categorie Belgische" rockband." Deze categorie bevat de volgende 157 paginas, van in totaal 157. Aroma di Amore.
Tien Belgische bands om van dichtbij te volgen in 2017 Indiestyle.
Bekende curators als Lefto en Faisal zijn alvast fan en ze draaien Zwangere Guys twee reeds uitgebrachte nummers dan ook op regelmatige basis. Overspoeld met laidback vibes, rapt de Brusselaar met een heerlijke flow over zijn leven in de Belgische hoofdstad.
Belgische Bands Overzicht Groepen uit België Albums Hits.
Belgische Bands Overzicht Groepen uit België Albums Hits Bandleden Informatie. Er is een flink aantal bekende Belgische bands. Op deze pagina is een overzicht te vinden van groepen uit België. Sinds de jaren 60 van de vorige eeuw zijn er bekende Belgische bands en groepen.
15 Belgische artiesten om in 2015 in de gaten te houden muziek De Morgen. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus.
De muziek van Tubelight is heel psychedelisch en past helemaal in de tijdsgeest. Shoegaze komt helemaal terug, en bands als My Bloody Valentine zijn ook bij de jonge gasten weer helemaal hip. Tubelight wordt een van de livebands van 2015."
CategorieBelgische: band Wikipedia.
Belgische skaband 3 P. Artikelen in de categorie Belgische" band." Deze categorie bevat de volgende 200 paginas, van in totaal 278. vorige pagina volgende pagina. Belgische muziek van A tot Z. Lijst van Vlaamse bands. Lijst van Vlaamse bands naar genre.
Belgische bands met internationale allure Metro.
Werken bij Metro. Home must read Belgische bands met internationale allure. Belgische bands met internationale allure. Vlamingen zijn verknocht aan wild gitaargeweld, terwijl Walen van Franse rap en hiphop houden. Dat soort clichés ligt aan de basis van de diepe verdeeldheid die het Belgische muzieklandschap typeert.
Deze Belgische artiesten mag je dit jaar niet missen.
Slecht nieuws voor de fans van Oscar and The Wolf, de Belgische electropopgroep uit Gent. Zanger Max Colombie stuurde namelijk een bericht de wereld in dat hun optredens eind april niet kunnen doorgaan. Door omstandigheden geraakt het nieuwe album niet op tijd klaar. Maar niet getreurd, Oscar The Wolf staat dit jaar ook op Rock Werchter. En de optredens van april? Die zijn verschoven naar eind oktober in het Sportpaleis, dus nu is het nog enkel wachten tot een nieuwe releasedatum van het album. Ook Hooverphonic, de rockgroep van Alex Callier, bestaat al sinds 1995 en is nog steeds populair, in Vlaanderen en Wallonië, maar ook internationaal ondanks een regelmatig wisselende zangeres. Dit jaar toeren ze door België. Sommige optredens zijn al uitverkocht maar tot en met eind mei zijn ze in zowat alle provincies te gast. De Antwerpse rockband, K's' Choice, bestaat dit jaar 25 jaar en dat moet gevierd worden. Daarom hebben broer en zus, Gert en Sarah Bettens, samen met Reinout Swinnen net een nieuw album gelost met de naam 25. Naast alle bekende hits staat er op dit album ook een nieuwe versie van Not An Addict met Skin van Skunk Anansie.
Dit zijn de 100 beste Belgische nummers aller tijden volgens de Radio 1-luisteraars Muziek KnackFocus.be.
Dit zijn de 100 beste Belgische nummers aller tijden volgens de Radio 1-luisteraars. 11/12/16 om 1114: Bijgewerkt om 1127.: Meer dan 16.500 luisteraars brachten dit jaar hun stem uit voor de 100 beste Belgische nummers aller tijden met enkele verrassingen ten opzichte van de editie van vorig jaar als resultaat.

Contacteer ons