Zoeken naar bekende belgische bands

bekende belgische bands
Bekende Belgische Band Inhuren Gigstarter.
Dan is het inhuren van een bekende Belgische band iets voor u. Direct contact met bekende Belgische bands. Via Gigstarter heeft u direct, persoonlijk contact met de artiest. Bekende Belgische bands staan open voor een grote verscheidenheid aan optreed gelegenheden.
Geschiedenis Brassband Smeermaas BGS.
Naast deze wedstrijddeelnames geeft de band concerten bij bevriende verenigingen in de wijde omtrek van Smeermaas en doet hier vaak ook op sociaal vlak van zich spreken. De verbondenheid met de eigen gemeenschap wordt onderstreept door het organiseren van activiteiten in eigen dorp/gemeente, zoals het populaire Nieuwjaarsconcert en de jaarlijkse Brass Lanaken play-in en concertavond, waarbij Brassband Smeermaas reeds met vele bekende bands en gast-dirigenten en solisten heeft samengewerkt.
Zoveel kost het om je favoriete band te boeken.
Een paar weken geleden ging er een bericht rond in de media over hoeveel je moest neertellen om bekende bands en artiesten te boeken. Het werd de wereld ingestuurd op basis van iets wat Priceonomics had gevonden, een lijst van Degy Enterainment, een nogal obscuur Amerikaans boekingskantoor.
Large Popmerchandising. De webwinkel voor rock entertainment fans.
Vandaag de dag is Large in Europa met ruim 20.000 artikelen de grootste aanbieder van alternatieve kleding, muziek en merchandise van bands, films, series en games. En de Large catalogus is nog steeds vaste kost voor onze trouwe klanten, maar online vind je altijd meer!
De betere coverbands in België en Nederland.
GEEL We hebben uit het Nederlandstalige hitarchief van de voorbije jaren een selectie gemaakt van originele en bekende meezingers. Ook voor de liefhebbers van English Singalongs, Franse Chansons of Duitse slagers zit er voor elks wat wils tussen. 32.494 27 97 27. U2BE THE BELGIAN U2 EXPERIENCE. ZEDELGEM U2be The Belgian U2 Experience" is één van de meest authentieke en professioneel gebrachte U2 tributes van Europa. Een band met internationale allure, gefundeerd op jarenlange voorbereiding en ervaring. Een must" see" voor iedere U2 fan! 32.475 79 60 37. COVERS ON THE ROCKS. LUMMEN Is I Love the 90's' ook uw lijfspreuk? Dan bent u bij ons aan het juiste adres voor een gezonde portie rock en nostalgie, geserveerd met een frisse pint! Check zeker onze agenda, voor een sfeervolle avond die u niet snel zal vergeten, misschien spelen we binnenkort wel in uw buurt! 32.471 85 06 91. MINDERHOUT Er zijn van die bands waarbij je op voorhand weet dat je iets goed krijgt.
JazzLab Belgian jazz on tour.
Onze tournees presenteren de strafste bands en projecten uit de vaderlandse jazz aan een breed publiek, altijd in goede omstandigheden en op een podium bij jou in de buurt. Daar staat ons brede netwerk aan partnerpodia garant voor. Van kleine cultuurcentra tot grootstedelijke concertzalen, waar JazzLab passeert ontdek je een sfeervolle jazzclub met een scherpe en verfrissende programmatie. Voor een artiest die een project uitwerkt is niets zo belangrijk als het meermaals kunnen presenteren van zijn werk in een compacte tijdspanne. Aan die nood komen onze tournees tegemoet. JazzLab mag zich vandaag de grootste organisator van jazzconcerten in Vlaanderen noemen, met een kleine 30 vaste partners in België en een tiental in de Europese buurlanden, die allen meehelpen om onze missie te realiseren. Klik hier als je zaal partner wil worden om onze concerten te presenteren. Klik hier voor meer info over hoe je je als groep kan kandidaat stellen. PLATFORMWERKING EN PRODUCTIEHUIS. JazzLab is uitgegroeid van een kleine baanbrekende vzw tot de grootste organisator van jazzconcerten in Vlaanderen. Gaandeweg namen we ook een actievere rol op in het timmeren aan een gestructureerde Belgische jazzscene.
Twee Belgische bands op soundtrack FIFA 18 Games iHLN HLN.
Twee Belgische bands op soundtrack FIFA 18. 27 september 2017. Deel via Facebook 0 Tweet. Games Sporten is altijd leuker met opzwepende muziek. Voetbalgame FIFA 18 heeft dan ook weer een soundtrack om u tegen te zeggen. Mét muziek van eigen bodem.
Home.
Coverband Plugged is een 4-koppige rock-covergroep die al 20 jaar het Vlaamse land doorkruist met een handvol micro's, 2 gitaren, een basgitaar, een drumstel en een dosis muzikale ervaring om u tegen te zeggen. Afkomstig uit Oudenaarde-Brakel-Gent, serveren 4 sultans of swing u a whole lotta gitaar en drumwerk van ZZ Top, Led Zeppelin, Dire Straits, Status Quo, Golden Earing, afgewisseld met recentere en eigenzinnige covers zoals van Triggerfinger, Kings of Leon, Stevie Wonder en zoveel meer.

Contacteer ons