Meer resultaten voor bekende belgische bands

bekende belgische bands
CategorieBelgische: rockband Wikipedia.
Muziekgroep naar land. Muziekgroep naar land. Rockband naar land. Deze categorie bevat de volgende ondercategorie. DEUS 3 C, 2 P. Artikelen in de categorie Belgische" rockband." Deze categorie bevat de volgende 157 paginas, van in totaal 157. Aroma di Amore.
Belgische Bands Overzicht Groepen uit België Albums Hits.
Er is een flink aantal bekende Belgische bands. Op deze pagina is een overzicht te vinden van groepen uit België. Sinds de jaren 60 van de vorige eeuw zijn er bekende Belgische bands en groepen. Op deze pagina is het overzicht te vinden met de meest bekende bands uit België.
Belgische bands met internationale allure Metro.
Dat soort clichés ligt aan de basis van de diepe verdeeldheid die het Belgische muzieklandschap typeert. Gelukkig bestaan er ook nog uitzonderingen die de regel bevestigen. Deze bands wisten ook aan de andere kant van de taalgrens een doorbraak te forceren.
15 Belgische artiesten om in 2015 in de gaten te houden muziek De Morgen. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus.
De muziek van Tubelight is heel psychedelisch en past helemaal in de tijdsgeest. Shoegaze komt helemaal terug, en bands als My Bloody Valentine zijn ook bij de jonge gasten weer helemaal hip. Tubelight wordt een van de livebands van 2015."
Lijst van bestverkopende Belgische muziekartiesten Wikipedia.
Van de verzamelaar De" Strangers, 13 beste" 1981 werden 53.700 stuks verkocht. De Strangers is een van de weinige Belgische bands waar de verkoopcijfers van hun albums en singles sinds de beginperiode grondig werden bijgehouden. Succesvolle muziekproducers en liedjesschrijvers uit België bewerken. Een muziekproducer is meestal enkel verantwoordelijk voor een opnamesessie, maar kan soms ook een belangrijke rol vervullen bij het componeren van muziek. Belgische muziekproducers die faam maken met hun producties blijven vaak onbekend in eigen land. Producers als Jean Blaute K's' Choice, De Kreuners, Urbanus, Eric Melaerts Pierre Rapsat, Yasmine, Stan Van Samang en Dany Lademacher The Radios, Machiavel, The Kids vormen een uitzondering op deze regel en werden televisiepersoonlijkheden. Niet zozeer om hun producties, maar omwille van hun nevenactiviteiten in de Belgische/Nederlandse showbusiness. Toch telt België ook enkele muziekproducenten die furore maakten of maken met hun producties, zonder door het leven te moeten gaan als een Bekende Belg.
Lijst van Vlaamse bands naar genre Wikipedia.
DAAU Die Anarchistische Abendunterhaltung. Dead Man Ray. Nacht und Nebel. Zie ook bewerken. Belgische muziek van A tot Z. Muziek in België. Lijst van bestverkopende Belgische muziekartiesten. Lijst van Vlaamse bands. Lijst van Vlaamse artiesten. Lijst van Vlaamse volksmuzikanten en muziekgroepen.
Dit zijn de 100 beste Belgische nummers aller tijden volgens de Radio 1-luisteraars Muziek KnackFocus.be.
11/12/16 om 1114: Bijgewerkt om 1127.: Meer dan 16.500 luisteraars brachten dit jaar hun stem uit voor de 100 beste Belgische nummers aller tijden met enkele verrassingen ten opzichte van de editie van vorig jaar als resultaat. 150 Keer gedeeld.
Belgische groepen per genre Pop / Rock / Chanson.
Opgepast: Deze site betaalt auteursrechten, en is opgebouwd en onderhouden conform de toelatingsvoorwaarden overeengekomen met de Belgische auteursrechtenvereniging SABAM. Consultatie van deze website is gratis, met uitsluiting van het downloaden, reproduceren of verdere openbare medeling van de onderdelen van de site.

Contacteer ons