Op zoek naar bekende belgische bands?

bekende belgische bands
15 Belgische artiesten om in 2015 in de gaten te houden muziek De Morgen. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus.
De muziek van Tubelight is heel psychedelisch en past helemaal in de tijdsgeest. Shoegaze komt helemaal terug, en bands als My Bloody Valentine zijn ook bij de jonge gasten weer helemaal hip. Tubelight wordt een van de livebands van 2015."
Cookies op Trouw Trouw.
Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteren. Cookies van onszelf en van derden kunnen worden gebruikt om advertenties te tonen en artikelen aan te bevelen op Trouw.nl die aansluiten op uw interesses.
Metal in België Poppunt.
Iedereen is er bij omdat ze van muziek houden en zich willen amuseren. Wat de scene momenteel extra spannend maakt is dat enkele bands ondertussen straf genoeg zijn om uit de scene, uit de underground te breken. Op kop loopt Your Highness, een band waarvoor hokjes als stoner of sludge metal te beperkt zijn. Door zowel Belgische als internationale pers al gelinkt aan Mastodon en High On Fire met daar bovenop een beukende groove die Corrosion Of Conformity een lesje in Corrosion Of Conformity leert. In 2011 debuteerden ze met Cults n Cunts, een moker van een plaat die al snel op de radar kwam van de gespecialiseerde blogs maar ook een flinke aanprijzing kreeg in het behoorlijk invloedrijke en bekende magazine Metal Hammer U.K.
10 Belgische bands in de AB die ook een MIA verdienen Muziek BILL.
De Ancienne Belgique zal op de uitreiking van de Music Industry Awards de Sector Lifetime Achievement Award binnenhalen. Al jaren schotelt de concertzaal ons de beste muziek voor. Deze Belgische bands spelen dit voorjaar in de AB en verdienen ook een MIA.
Untitled.
Op zoek naar een degelijke live band en coverband in België?
Waarschijnlijk niet dé beste allround coverband van België maar zeker wel één van de betere coverbands. Als onbekende band zijn we in tegenstelling tot de bekende bands een relatief goedkope coverband maar leggen het accent op de kwaliteit van de live muziek en op de afwisseling van muziekstijlen.De muzikanten die hierin meespelen zijn realistische, bescheiden mensen die een professionele muziekopleiding hebben genoten en die al heel wat kilometers op hun teller hebben staan.
OOR Het muziekblad.
De Popronde is de ultieme relatietest voor bands en artiesten. Jongens worden mannen en meisjes worden vrouwen tijdens de drie maanden dat het festival duurt. Alles wat je in je muziekcarrière kunt overkomen gebeurt: van glorieuze optredens, optredens in zalen waar je altijd al eens wilde spelen tot nieuwe fans.
Retro bands.
Antonio Crooner Quartet. Gekleed in kostuums die de tijdsgeest van de fifties perfect weergeven, brengt The Antonio Crooner Quartet songs in onvervalste croonerstijl. Back To Amy tribute band Amy Winehouse. Blazzy Juice is een 4-koppige rock n roll band uit West-Vlaanderen.

Contacteer ons