Zoeken naar rotterdamse bands jaren 60

rotterdamse bands jaren 60
20 Nederpophits uit de jaren 60; vol.1 Muziekweb.
20 Nederpophits uit de jaren 60; vol.2. 20 Nederpophits uit de jaren 60; vol.3. 20 Nederpophits uit de jaren 60; vol.5. 20 Nederpophits uit de jaren 60; vol.4. 20 Nederpophits uit de jaren 70; vol.1. 20 Nederpophits uit de jaren 70; vol.5.
The Explosions Rotterdam 60s Neder-Gitaar-Rock.
Gerard Houthuizen werd in 1966 vervangen door Rob Viskil b, speelde op de laatste single mee. Dit Rotterdamse viertal debuteerde begin 1963 met een instrumentale rock-versie van het kinderliedje t Roodborstje tikt tegen t raam. Het werd niet echt een grote hit, maar elk zichzelf respecterende instrumentale retro-band uit de jaren zeventig en tachtig had Long Long Ago, zoals het door de Engelse componist Thomas Hayneds Bayly in 1833 werd genoemd, op het repertoire staan.
Terug naar de jaren 60.
Bands uit Zaandam e.o. Alles van Neil Young. Heart of Gold. Like a Hurricane. Out On The Weekend. Nu ook een prachtige nieuwe website met nostalgische beelden en meer! Mijn Nostalgie biedt u de mogelijkheid om een persoonlijke pagina samen te stellen. U kunt er verhalen schrijven, een fotoboek aanleggen, video's' uploaden. Andere bezoekers en leden kunnen er uw herinneringen bekijken. Bekijk de video's' over de jaren 60. Rotterdam In Beeld. Oety his Real Rockers. Alles van Pink Floyd. A Salty Dog. 1970/72 4mans band. Drum, bas en slag/solo gitaar was genoeg om de hele zaal te vullen. Overal in het land gespeeld. Foto is gemaakt in buurtgebouw in Lombardije. Van links naar rechts. Jantje Papanoaou, Chiel Berkhout, Simon Lagendijk, Rinus? Rene and his alligators. Rock Art Hall Of Fame. De Nederlandse Popmuziekgeschiedenis vanaf de jaren 50 tot heden, van Armand tot ZZ en de Maskers, van Indorock tot de Golden Earring en van Jazz tot Rock'n' Roll, in vorm van popmemorabilia, beeld, geluid en info en dat alles in combinatie met moderne kunst. Oude foto's' van Rotterdamse beatgroepen uit de jaren 60.
Lijst van Nederlandse bands Wikipedia.
Ga naar: navigatie, zoeken. Dit is een lijst van Nederlandse bands met een artikel op de Nederlandstalige Wikipedia.: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Zie ook.
60er jaren Startkabel.nl.
Een Rotterdamse beatgroep in de top 40. Dingly boys de nozems van het noorden. De Amerikaanse droom van the Cats. 6 onvergetelijke protestsongs uit de jaren 60. De Citroen Ami 6 in Nederland. Elvis Presley info. Always On My Mind. Elvis Lisa Don't' Cry. For The Good Times. Sounds of the sixties bands.
Extravagantie in de jaren 70 in the city Rotterdam Vandaag Morgen.
In de jaren 60, toen aan het eind van dit decennium bij enkele voorlopers de drugs in opkomst kwamen, was vooral Klaas van Duin de horecakoning van Rotterdam. Wie het tegenwoordig is, zou ik niet weten. Misschien kunnen mensen dat in hun reacties aangeven of vermoeden. Ook hun verleden over dit onderwerp in Rotterdam is welkom. Onze gewaardeerde columnist Ronald Sørensen verhaalt over het Rotterdamse hasjiesjwereldje uit de jaren 70.
triskel celte irish celtic music rotterdamse bands jaren 60.
Oude foto's' van Rotterdamse beatgroepen uit de jaren 60. Pop van eigen bodem: zestiger jaren 3 Muziekweb. De groep viel ook op doordat in tegenstelling tot alle andere Nederlandse bands van die tijd in goed Engels werd gezongen, wat mede te danken was aan de Engelse moeder van de eerste zanger.
SeniorPlaza Jaren 60 en 70.
Dankzij de top 40 hitlijsten en de sympathie van radio Veronica voor de Nederlandse popmuziek kon deze tot wasdom komen en werd Nederland een belangrijke leverancier van popmuziek! Ga naar vervolg van dit hoofdstuk Nederlandse Beat. Ga terug naar het overzicht Jaren 60 en 70.

Contacteer ons