Resultaten voor inschrijven bands 2017

inschrijven bands 2017
WoW Leiden 2017 Aanmelden Bands wowleiden.nl.
WOW Leiden 2017 Folder. WOW 2017 Colorfull edition Leiden Woodstock Op het Water. Er zijn momenteel geen toekomstige evenementen. admin op Berichten. Ray Lawson op Aanmelden Bands Stop. Leidse Glibber op the CoolSingles" R'dam.' WOW Leiden 2017 geslaagd! 3 juli 2017.
Bands gezocht/aangeboden voor optredens in Nederland. Startpagina Facebook.
De data voor DMV2018 zijn vastgesteld: De voorrondes zijn op 9, 16 en 23 maart 2017, de finale op 30 maart 2018. Inschrijven vóór 14 januari 2018! Check de link hoe je je kunt inschrijven.: Doe Maar Vet. Popelucht, het jaarlijks gratis popfestival van Etten-Leur. Bands gezocht/aangeboden voor optredens in Nederland.
Aanmelden Bands Artiesten Grandcafe De Hoek Boskoop.
Welkom in Grandcafé De Hoek. Welkom in Grandcafé De Hoek. Aanmelden Bands Artiesten. Grandcafé de Hoek in Boskoop komt graag in contact met livebands, artiesten, cafezangers en andere acts om op te treden in ons Grandcafé en of op festivals.
Inschrijven Bands: Rock Rockslag Gorinchem talent stage.
Inschrijven Bands: Rock. Spelen op Rockslag? Maken jullie Rock muziek? Dan maken jullie zeker kans om te spelen op Rockslag. Inschrijven kan via het onderstaande formulier. Zie ook Algemene info voor informatie over de te winnen prijzen. Voor alle overige genres, schrijf je hier in.
Festival Willrock 2017 zoekt beginnende bands Wilrijk Gazet van Antwerpen.
Festival Willrock 2017 zoekt beginnende bands. 18/01/2017 om 2142: door Luk Luyten. Op de festivalweide Foto: Luk Luyten. Wilrijk Wie tijdens de twintigste editie van Willrock op vrijdag 11 en zaterdag 12 augustus een plaatsje wil op het podium, kan nu al inschrijven voor de Willrock Demo Battle.
INSCHRIJVEN BANDS Turf-festival.
De organisatie van het Turf-festival beslist natuurlijk zelf welke bands er uiteindelijk komen optreden. En ook het tijdstip waarop zij spelen. We hebben maar een beperkt aantal plaatsen, dus als het dit jaar niet gelukt is om er bij te zijn, dan zien we je inschrijving voor volgend jaar met veel vreugde tegemoet. Link naar inschrijfformulier. Inschrijven band Turf 2017.
Inschrijven! Rockvonk 2017.
Rockvonk op Facebook. zoek op categorie. zoek op categorie Categorie selecteren. Deelnemen is belangrijk. Zoeken naar: Zoeken. Meest recente berichten. She Bad wint Rockvonk 2017. Finalisten Rockvonk 2017 bekend. Halve finalisten Rockvonk 2017 bekend. 24 bands in voorrondes Rockvonk 2017.
De Nieuwe Lichting.
Bands en artiesten die zich geroepen voelen mogen zich inschrijven via de website. Uit al deze ingeschreven bands selecteert onze muziekredactie de 60 beste artiesten. Deze 60 worden daarna door een professionele vakjury tot een groep van 8 finalisten herleid.

Contacteer ons