Resultaten voor inschrijven bands 2016

inschrijven bands 2016
Inschrijven 2018 Cultureel Festival Baarn.
Iedereen die mee wil doen kan zich aanmelden. Er zijn diverse onderdelen waarvoor je je kan inschrijven.: Optreden vrijdag 31 augustus / zaterdag 1 september. Er zijn diverse podia waar ruimte is voor verschillende optredens. Mainstage voor bands, theaterpodium, klassiek podium, korenpodium enz.
WoW Leiden 2017 Aanmelden Bands WOW Leiden 2018.
Aanmelden Bands admin 2017-06-09T1506520000.: Hier kan je je aanmelden als Band / Muzikant. aanmelden voor 2018? Jouw naam verplicht. Jouw e-mail verplicht. Jouw telefoon verplicht. eventueel muziekbestand mp3, mp4, mpeg, mov tot 2Mb. Je kan natuurlijk ook gewoon WOWZA vriend van WOWLeiden worden door HIER te klikken.
Inschrijven voor de jaarlijkse bandcompetitie Band Boost 2017 Dordrecht.net.
Uw activiteit aanmelden. 16 sep 2016 Inschrijven voor de jaarlijkse bandcompetitie Band Boost 2017. DORDRECHT Band Boost, dé jaarlijkse bandcompetitie van Dordrecht gaat weer van start. Ambitieuze bands uit de regio Dordrecht kunnen zich tot en met zaterdag 1 oktober aanmelden voor editie 2017 en daarmee kans maken op prachtige prijzen als een optreden op Wantijpop en twee dagen studiotijd.
De Nieuwe Lichting.
Bij de inschrijving verklaart hij/zij zich namens de volledige groep akkoord met het reglement. Bands schrijven zich in met een eigen nummer, dat ze zelf uitvoeren. Covers zijn niet toegelaten. Bands bevestigen daarbij dat ze beschikken over alle rechten op dit nummer.
triskel celte irish celtic music inschrijven bands 2017.
Denken jullie deze band te zijn? Aarzel dan niet en schrijf je in voor onze contest op 26 april aanstaande. inschrijven bands 2017. bands in nederland. bekende rock bands. bekende nederlandse bands 2015. inschrijven bands 2016. rotterdamse bands jaren 60.
The Band VTM.
Dat is The Band, de grootste zoektocht van Vlaanderen en Nederland naar een nieuwe, mannelijke popgroep. Elke vrijdagavond spat het testosteron van het scherm en worden tientallen mannen door hosts Laura Tesoro, Niels Destadsbader en Jim Bakkum het podium opgestuurd.
Inschrijven Info Popronde.
Popronde presenteert jaarlijks de nieuwe generatie popmuzikanten. Popronde geeft bands kans om buiten de eigen regio op te treden en zodoende hun naamsbekendheid en netwerk uit te bouwen. Popronde voedt De Nederlandse Popmuziek en houdt deze vitaal en levendig. Inloggen Inschrijven acts.
Inschrijven acts Popronde.
De namen die geselecteerd zijn voor Popronde 2018 worden op 1 mei via Pinguin Radio bekend gemaakt. Op 1 december worden de inschrijvingen voor de editie van 2019 geopend. Hou de website in de gaten! Blijf op de hoogte! Popronde op Twitter. Popronde op Facebook. Inloggen Inschrijven acts.

Contacteer ons