Op zoek naar inschrijven bands 2016?

inschrijven bands 2016
Clash of the Cover Bands Halve Finale P60.
Geef je dan op voor The Clash of the Cover Bands, The only road to PARADISO! en laat je horen! Via www.theclashofthecoverbands.com kun je je band inschrijven voor de grootste bandcompetitie van de Benelux! ampltimg; height1" width1" styledisplaynone: src" https//www.facebook.com/trid728215997320391ampampevPageViewampa."
De Nieuwe Lichting.
Schrijf je nu in en treed in de voetsporen van o.a. SONS, Tamino, Tout Va Bien, Equal Idiots, Brihang en Portland. Bands en artiesten die zich geroepen voelen mogen zich inschrijven via de website. Uit al deze ingeschreven bands selecteert selecteert een professionele jury 9 finalisten.
Karavaan loopt de Mechelen Urban Trail Karavaan.
zaterdag 3 december 2016. prijs: 25, Niet-leden betalen 40, inclusief 15 lidgeld voor 1 jaar tot en met 2017. Minimum 10 Deelnemers. Enkel voor leden. Ter info: inschrijven voor een activiteit doe je via onze database Gloria. Zodra je op de knop inschrijven klikt, kom je op onze database terecht. Meld je aan of registreer je, pas dan kan je inschrijven. Ondertussen een vaste waarde voor de sprotieve Karavaners: de Mechelen Urban Trail! Bij nacht ontdekken we de pittoreske straten van Mechelen. We lopen door opmerkelijke gebouwen, worden aangemoedigd door live bands en op het einde krijgen we nog een Maneblusser om ons terug op te warmen.
Dutch Disease: Ik" dacht eerst dat het een band was" Radio 1. Radio 1. CIM internet. Uit in Vlaanderen.
Home Programma's' Nieuwe feiten Dutch Disease: Ik" dacht eerst dat het een band was." Muziek, Stijn Meuris, Nederland. Dutch Disease: Ik" dacht eerst dat het een band was." 14 juni 2016. Muzikanten en concertgangers in Nederland klagen tegenwoordig over de Dutch Disease.
Gezocht: bands die Reveil 2016 naar hun gemeente willen brengen FrontView Magazine.
Gezocht: bands die Reveil 2016 naar hun gemeente willen brengen. Gepubliceerd op donderdag, 1 september, 2016 1739.: Reveil vzw roept bands in Vlaanderen op om Reveil 2016 op 1 november naar hun gemeente te brengen. Bands kunnen zich inschrijven via vi.be, het muzikale kansenplatform van Poppunt.
Jeugdhuis De Moeve zoekt lokale muziekbands/artisten Nieuws uit de regio.
10 augustus 2016 webmaster Cultuur, Jeugd, Lier, Muziek, OPROEP. LIER Jeugdhuis De Moeve is de plek waar jongeren uit Lier en omstreken terecht kunnen voor een brede waaier aan activiteiten. Naast de reguliere jeugdhuiswerking is er ook het door de Vlaamse Overheid ondersteunde artistiek project Artafact. Artafact organiseerde het voorbije jaar o.a. het multidisciplinair kunstenfestival Broeihaard. Om de concertwerking in een samenhangend jasje te steken, zet jeugdhuis De Moeve dit najaar voor de derde keer de Moeve Music Match op poten. Dit is een concertreeks met een wedstrijd waaraan artiesten uit de wijde omtrek van Lier kunnen deelnemen. Het jeugdhuis is nu dus op zoek naar een 16-tal bands of soloartiesten die een eigen repertoire brengen en niet bang zijn om dit te laten beoordelen door het publiek en een professionele jury. Inschrijven kan via www.vi.be kansen voor artiesten tot 21 augustus.
Inschrijving open voor NL bands voor Buma ROCKS! @ FortaRock showcase NMTH.
Podium @ FortaRock, is er nog één plek te vergeven in het showcaseprogramma. Geïnteresseerde Nederlandse bands kunnen zich tot en met 29 februari inschrijven via de website van Buma ROCKS. Zaterdag 4 juni 2016, Doornroosje conferentie en FortaRock Buma ROCKS!
Santa Run 2016 Zutendaal.
Geinteresseerd om sponsor van santa run 2016 te worden? Leer meer over alle mogelijkheden en voordelen. Inschrijven voor de Santa Run kan via onderstaand formulier. Sorry, your browser does not support iframes. You can buy your tickets on this page.

Contacteer ons