Zoeken naar inschrijven bands 2016

inschrijven bands 2016
Inschrijven 2018 Cultureel Festival Baarn.
Er zijn diverse onderdelen waarvoor je je kan inschrijven.: Optreden vrijdag 31 augustus / zaterdag 1 september. De podia zitten op dit moment vol. Als u zich aanmeldt wordt u op de reservelijst geplaatst. Er zijn diverse podia waar ruimte is voor verschillende optredens. Mainstage voor bands, theaterpodium, klassiek podium, korenpodium enz.
De inschrijvingen voor de 20ste editie van Humo's' Rock Rally starten dinsdag 8 september! Humo: The Wild Site.
De laureaten van alle afgelopen edities wordt gevraagd op hun favoriete bands en songs uit de geschiedenis van Humos Rock Rally te stemmen. Dit wordt dan de leidraad van een unieke avond die HUMO gaat samenstellen in de AB, met HUMOs Rock Rally laureaten als curatoren. Inschrijven voor Humos Rock Rally 2016 kan tot 15 november op humo.be/rockrally.
Inschrijven acts Popronde.
De namen die geselecteerd zijn voor Popronde 2018 worden op 1 mei via Pinguin Radio bekend gemaakt. Op 1 december worden de inschrijvingen voor de editie van 2019 geopend. Hou de website in de gaten! Blijf op de hoogte! Popronde op Twitter. Popronde op Facebook. Inloggen Inschrijven acts.
De Nieuwe Lichting.
Bands en artiesten die zich geroepen voelen mogen zich inschrijven via de website. Uit al deze ingeschreven bands selecteert onze muziekredactie de 60 beste artiesten. Deze 60 worden daarna door een professionele vakjury tot een groep van 8 finalisten herleid.
Inschrijving open voor NL bands voor Buma ROCKS! @ FortaRock showcase NMTH.
Podium @ FortaRock, is er nog één plek te vergeven in het showcaseprogramma. Geïnteresseerde Nederlandse bands kunnen zich tot en met 29 februari inschrijven via de website van Buma ROCKS. Zaterdag 4 juni 2016, Doornroosje conferentie en FortaRock Buma ROCKS!
Emergenza het festival voor nieuwe en opkomende bands.
Insert enrollment e-mail. This e-mail does not exist in our database, please insert the e-mail you used to register. S WERELDS GROOTSTE ORGANISATIE VOOR OPKOMENDE MUZIEK BANDS. Ben je klaar om in de beste clubs van de wereld te spelen?
Free Podium.
Zondag 5 juli gaat op het Knoetterras de negende editie van het Free Podium muziek door. De eerste acht bands die zich inschrijven krijgen gelegenheid tot spelen. Ze spelen een set van 30 tot 45 minuten met als voorwaarde dat minstens de helft van de gebrachte nummers eigen werk is.
Informatie SteenGoed Festival.
Time-tabele in één mooi ploatie! Time-table SteenGoed Festival 2016. Over SteenGoed Festival. SteenGoed Festival is het jaarlijkse gratis festival in Willemsoord Overijssel 12 bands voor liefhebbers van rock, blues en metall. Copyright 2014 Steengoed Festival All Rights Reserved Powered by iDiDiD Social Media Services.

Contacteer ons