Zoeken naar inschrijven bands 2016

inschrijven bands 2016
Free Podium.
Zondag 5 juli gaat op het Knoetterras de negende editie van het Free Podium muziek door. De eerste acht bands die zich inschrijven krijgen gelegenheid tot spelen. Ze spelen een set van 30 tot 45 minuten met als voorwaarde dat minstens de helft van de gebrachte nummers eigen werk is.
Inschrijven voor de jaarlijkse bandcompetitie Band Boost 2017 Dordrecht.net.
Uw activiteit aanmelden. 16 sep 2016 Inschrijven voor de jaarlijkse bandcompetitie Band Boost 2017. DORDRECHT Band Boost, dé jaarlijkse bandcompetitie van Dordrecht gaat weer van start. Ambitieuze bands uit de regio Dordrecht kunnen zich tot en met zaterdag 1 oktober aanmelden voor editie 2017 en daarmee kans maken op prachtige prijzen als een optreden op Wantijpop en twee dagen studiotijd.
Bands on stage! Stichting Huizerdag.
Bands die zich inschrijven dienen er van te voren zeker van te zijn dat ze op 10 september 2016 aanwezig kunnen zijn. De Huizerdag mag verkregen beeldmateriaal en informatie vrij gebruiken voor promotionele doeleinden. Een optreden duurt maximaal 45 minuten.
Lokale Helden Vrijdag 26 april 2019.
Inschrijven voor Maanrockrally 2017 kan vanaf nu Reflex Mechelen 106.2 FM Boom-Rupel 106.9 FM.
22 februari inschrijven voor de Maanrockrally. Een professionele jury, samengesteld uit organisatoren van Mechelse festivals en professionals uit de muzieksector, bepaalt wie binnen deze afvalrace de overwinning behaalt. Uit alle inzendingen zullen maximaal 24 bands worden geselecteerd. Zij krijgen de kans hun muziek live te laten horen tijdens de voorrondes in het Cultuurcentrum. Dit jaar worden de voorrondes verspreid over drie avonden: 8 en 22 april en 19 mei in het Cultuurcentrum Mechelen. Uit deze voorrondes selecteert de jury 6 finalisten. Deze bands nemen tijdens de zomer op het podium van Maanrock, het een tweede keer tegen elkaar op. De uiteindelijke winnaar van de Maanrockrally verzekert zich meteen van een plaats op het hoofdpodium van Maanrock van volgend jaar. Zo zal ook de winnaar van de Maanrockrally 2016 Frie Maline in augustus op het Groot Podium van Maanrock schitteren.
Jong Jazztalent Gent 2016 Nieuws Motives for Jazz.
Enkel bands in het jazz-genre kunnen zich inschrijven. Alleen bestaande bands kunnen deelnemen. Een groep of band kan in gelijk welke vorm deelnemen: solo / duo / trio / kwartet /. Inschrijving dient te gebeuren ten laatste op 20 april 2016.
Dutch Disease: Ik" dacht eerst dat het een band was" Radio 1. Radio 1. CIM internet. Uit in Vlaanderen.
Home Programma's' Nieuwe feiten Dutch Disease: Ik" dacht eerst dat het een band was." Muziek, Stijn Meuris, Nederland. Dutch Disease: Ik" dacht eerst dat het een band was." 14 juni 2016. Muzikanten en concertgangers in Nederland klagen tegenwoordig over de Dutch Disease.
De inschrijvingen voor de 20ste editie van Humo's' Rock Rally starten dinsdag 8 september! Humo: The Wild Site.
De laureaten van alle afgelopen edities wordt gevraagd op hun favoriete bands en songs uit de geschiedenis van Humos Rock Rally te stemmen. Dit wordt dan de leidraad van een unieke avond die HUMO gaat samenstellen in de AB, met HUMOs Rock Rally laureaten als curatoren. Inschrijven voor Humos Rock Rally 2016 kan tot 15 november op humo.be/rockrally.

Contacteer ons