Resultaten voor groninger bands

groninger bands
Feestband Groningen Swinging.nl.
Een band is fantastisch, maar het heeft ook consequenties. Live muziek is helemaal te gek, maar voordat de feestband staat te spelen in Groningen, zijn de muzikanten en technici al een paar uur voorafgaand aan het feest voor je aan het werk. Bekijk alle bands.
Groninger band is trots: Debuutalbum komt Top 100 binnen RTV Noord.
Deel dit artikel.: Groninger band is trots: Debuutalbum komt Top 100 binnen. Foto: RTV Noord / Dutchcharts.nl. Dit is helemaal te gek, zegt zanger Stefan van der Wiel van de band Orange Skyline uit Groningen. Het debuutalbum van de indie-rockband komt zaterdag binnen op plaats 44 in de Album Top 100.
Band of coverband boeken voor je feest in Groningen BandZoeker.
Voor elk soort feest hebben wij de perfecte match, met meer dan 25 bands uit Groningen en omgeving. Je feest gaat zeker door wanneer je via Bandzoeker boekt: zelfs bij ziekte of overmacht zorgen wij altijd voor passende vervanging, zonder extra kosten!
Groningen: bands MartiniStad.
De site van de garage-folkband Lister, en van bands waar de Lister-leden eerder in gespeeld hebben. Een stamboom van Groninger bands, met veel downloads. En de Lovehandles zijn de hotste garagerockband van Groningen. Need I say more? Groningen T 06-23242660.
Poparchief Groningen.
De crème de la crème van de Groninger muziekscene zal gaan spelen tijdens Grunnsonic. Willie Darktrousers de Splinters spelen garagedoom, noisefolk, swingpunk kermiskraut Neem drie liter garagerock, twee citroenen, een halve liter folk en een halve liter noise, een stofzuigerslang, een vleugje black metal en afrobeat, een banaan en flink wat aardbeien, twee eetlepels stonerdoom en een goed zure appel.
Tien Groninger bands in selectie Popronde 2013 groningen 3voor12.
Tien Groninger bands in selectie Popronde 2013. Model Depose, Avery Plains, Eisenhower en The Tightropes. Tekst: Petra Huijgen, 15 mei 2013. Tussen de selectie van de komende editie van de Popronde zitten tien Groningse namen. Deze bands maken kans om komend najaar te touren langs verschillende steden verspreid door heel Nederland.
Top tien bekende Groningers Sikkom.
Een van de meest succesvolle dichters uit Nederland is psychiater Rutger Hendrik van den Hoofdakker, beter bekend onder de artiestennaam Rutger Kopland. Ja, lieve kindertjes. Deze Groninger is niet meer onder ons, maar heeft zijn stempel dik op de Nederlandse poëzie gedrukt.
Band huren in Groningen? Boek uw favoriete Groningse band bij Evenses.
Selecteer hier het entertainment waar u naar op zoek bent.: Band, DJ, DJ met live muzikant, Duo, Solist, Act, Overige diensten. Ruim Aanbod van Bands. Evenses heeft meer dan 100 bands op haar site staan. Al onze bands spelen ook in Groningen.

Contacteer ons