Meer resultaten voor groninger bands

groninger bands
Top tien bekende Groningers Sikkom.
Een van de meest succesvolle dichters uit Nederland is psychiater Rutger Hendrik van den Hoofdakker, beter bekend onder de artiestennaam Rutger Kopland. Ja, lieve kindertjes. Deze Groninger is niet meer onder ons, maar heeft zijn stempel dik op de Nederlandse po√ęzie gedrukt.
Groningen: bands MartiniStad.
De site van de garage-folkband Lister, en van bands waar de Lister-leden eerder in gespeeld hebben. Een stamboom van Groninger bands, met veel downloads. En de Lovehandles zijn de hotste garagerockband van Groningen. Need I say more? Groningen T 06-23242660.
Feestband Groningen Swinging.nl.
Live muziek is helemaal te gek, maar voordat de feestband staat te spelen in Groningen, zijn de muzikanten en technici al een paar uur voorafgaand aan het feest voor je aan het werk. Bekijk alle bands. Mooie achtergrondmuziek en gevoelige live muziek tijdens de trouwceremonie voor 1 scherpe.
Bands uit Groningen boeken Laagste prijs.
Boek bands uit Groningen en omstreken. Klik op een artiest om het volledige profiel van de artiest te bekijken. Daar kun je direct contact opnemen en de band voor jouw feest huren. Het huren van bands uit Groningen via Gigstarter is geheel gratis!
Poparchief Groningen.
Tijdens het samenstellen van dit Dossier Popmuziek zijn er nog tal van voor mij nieuwe gegevens naar voren gekomen. Bijvoorbeeld dat Groninger bands ook veel in Duitsland te vinden waren. U zult begrijpen dat het onmogelijk is om een boek als dit compleet te krijgen.Toch hoop ik dat het mag dienen als een soort catalogus van Groninger popmusici en hun platen in de periode 1960 1970.
Artiestenbureau BANDS AND ACTS voor Live Muziek en Entertainment.
Op deze website vindt u een aantal van de meest aansprekende top tributes van dit moment. Deze bands zijn zorgvuldig geselecteerd op muzikale performance, stage look en geloofwaardigheid en brengen het publiek op overtuigende wijze terug naar de gloriedagen van de favoriete artiest of band.
Artiesten boek je eenvoudig online Plugify.
Band huren in Groningen? Boek uw favoriete Groningse band bij Evenses.
Voor uw bruiloft en het huwelijksfeest kunt u bij Evenses allerlei muziek en bands huren. Selecteer hier het entertainment waar u naar op zoek bent.: Band, DJ, DJ met live muzikant, Duo, Solist, Act, Overige diensten. Ruim Aanbod van Bands.

Contacteer ons