Op zoek naar bekende nederlandse bands 2015?

bekende nederlandse bands 2015
Het jaar van vijf Nederlandse bands // Smash Press.
Het jaar van vijf Nederlandse bands. 2016 is ondertussen al van start gegaan en dus is het een goed moment om terug te kijken op 2015. Voor een aantal Nederlandse bands was 2015 een belangrijk jaar met een aantal interessante gebeurtenissen.
Top 10 Nederlandse bands MusicMeter.nl.
nieuw deze week recent uitgekomen verwacht overzicht. top 250 rotatielijst artiesten overig gebruikers: stemmen meningen toevoegingen. albums artiesten forum toevoegingen. Wachtwoord vergeten Inloggen. denotes required fields. Muziek / Toplijsten en favorieten / Top 10 Nederlandse bands. zoeken in: gebruikersnaam bericht beide.
Nederlandse Rockbands Overzicht Rockgroepen uit Nederland.
Nieuwe Albums 2015. Beste Albums Ooit. Albums per Jaar. Funk Albums Beste Funk Platen Ooit. Nieuwe Albums 2014. Soul Albums Overzicht van Beste Soulalbums. Bands en Groepen A-Z. Achtergrondzangeres en zanger. Geboortedatum Bekende Zangers. Vrouwen in de Muziek. Hall of Fame. Overleden in 2014. Datum en Jaar. Hits en Nummers. Oud en Nieuw Liedjes. Dagen van de Week. Landen en Steden. Muzieksteden Steden en Muziek. Canadese Zangers Zanger uit Canada. Zoeken naar: Zoeken. Nederlandse Rockbands Overzicht Rockgroepen uit Nederland.
De muzikale beloftes van 2015 volgens Nederlandse artiesten NPO 3FM. appen. Pijl omlaag. Pijl omhoog. bellen-round. bericht. cart. chat-round. Cirkel. conversation. disc. euro. facebook-round. faceboo
Casper van Kensington weet zelf als geen ander dat je altijd moet geloven in je eigen muziek. Voor Kensington werkte dat in ieder geval als een trein. Voor 3FM.nl heeft hij bands getipt waar hij voor 2015 nog meer in gelooft.:
3FM Awards 2015: and the nominees are. NPO 3FM. appen. Pijl omlaag. Pijl omhoog. bellen-round. bericht. cart. chat-round. Cirkel. conversation. disc. euro. facebook-round. facebook. flickr. hammer. he
Deze artiesten maken op 9 april kans op die felbegeerde publieksprijzen voor de muziekbizz van Nederland: de 3FM Awards 2015. Met zweterige handjes zitten de artiesten bij de telefoon, want elk moment kan er gebeld worden door een van onze DJ's' met de mededeling dat ze genomineerd zijn voor één of meerdere 3FM Awards. Je kunt nu stemmen voor de 3FM Awards. Van de in totaal 41 genomineerden zijn Dotan en Kensington de grote kanshebbers met elk vijf nominaties. Daarnaast nomineerden jullie ChefSpecial, Racoon, The Common Linnets, Jett Rebel en Typhoon elk drie keer voor een 3FM Award. En de genomineerden per categorie zijn. The Common Linnets. Coen en Sander belden met Eloi van Kensington. Kensington heeft in ieder geval al vijf nominaties op zak. Naast Beste Band zijn de mannen namelijk ook genomineerd voor Beste Artiest Rock, Beste Live Act, Beste Album met Rivals en Beste Single met Streets. Coen en Sander wilden graag nog een categorie toevoegen aan de 3FM Awards. De twee willen De Gouden Klomp uitreiken aan het beste Nederlandse nummer allertijden.
De leukste Nederlandse en Belgische bands van 2015 Noisey.
De leukste Nederlandse en Belgische bands van 2015. Suggesties voor een leuk en vooral chauvinistisch nieuwjaar. Dat Nederlanders niet vaak laten zien dat ze enige vorm van patriottisme bezitten is wel bekend. Behalve bij internationale sportevenementen en tijdens die paar maanden per jaar dat er gesoebat wordt over of het wel of niet oké is om jezelf zwart te schminken, zijn we redelijk voorzichtig met het tonen van enige trots op de natie.
Deze Nederlandse bands gaan het maken in 2015 DutchScene.
Deze Nederlandse bands gaan het maken in 2015. Door Stanley van Heusden op 11 december 2014 in Specials. Het jaar komt aan zijn einde en het is tijd om alvast te gaan kijken naar wat 2015 voor ons in petto heeft.
De tien meest veelbelovende Nederlandse albums van 2016 artikelen 3voor12.
Atze de Vrieze, 5 januari 2016. Met Noorderslag voor de deur brengt de Nederlandse popmuziek zichzelf in stelling voor een vliegende start van het nieuwe jaar. Verschillende grote namen hebben al nieuwe albums aangekondigd, in de hoop op een goed festivalseizoen.

Contacteer ons