Resultaten voor oude nederlandse bands

oude nederlandse bands
Bands Artists Bands voor de beste coverbands en tributebands.
De 5 missionarissen van KOYLE brengen de grootste Rock Metal-hits van de afgelopen 50 jaar met een bite. Led Zeppelin by Letz Zeppelin UK/BE. Een concert van Letz Zeppelin is een reis door de muziekgeschiedenis van een van de meest toonaangevende bands ooit.
Nederlandstalige popmuziek Poppunt.
De heerschappij van Luc De Vos Gorki, Frank Vander Linden De Mens en consorten lijkt ten einde. Bands als Noppes, Yevgeni, Fixkes, Het Zesde Metaal nemen de fakkel over en plooien het Nederlands naar hun wensen, wat zeer straffe en boeiende songs oplevert.
Bands De Bluescruise.
En ook ontvingen de vier bandleden individuele awards en/of nominaties voor hun prestaties. Eigen songs vooral, die zijn beïnvloed door oude blueshelden als The Vaughan Brothers, Muddy Waters, Jimi Hendrix, Elmore James, Howlin Wolf, Jimmy Smith, The Fabulous Thunderbirds en ga zo maar even door. Maar bovenal hebben The Veldman Brothers een heel eigen, herkenbare sound. Blues, rhythm blues, westcoastblues en deltablues, afgewisseld met vleugjes rockn roll, country en zelfs soul en funk. Dat is Blues Roots Straight from the Heart. Dat zijn The Veldman Brothers! ga naar de site van de heren. GG and the Cruisers.: Wat doe je als je als muzikanten graag mee wilt met de bluescruise maar de bands waarin je speelt passen niet in het programma?

Niet alleen muzikaal, maar zeker ook de interactie met de toeschouwers tijdens live-optredens. Toen drie leden van de oude opstelling in 2010 met een nieuwe drummer weer bij elkaar kwamen, bleken de vonken er vanaf te spatten. Je hoeft geen fan van blues-rock te zijn om dik te genieten van een paar uur Wooden Paul. Wouter Kiers Band. Tenorsaxofonist Wouter Kiers is een bekende en opvallende verschijning in de Nederlandse muziekwereld. Naast de enorme reeks van bands waar Kiers mee werkt en heeft gewerkt houdt hij er ook altijd eigen bands op na waarmee hij een energieke mix van jazz, blues, funk en Rock NRoll weet neer te zetten die je niet snel vergeet en waarin zijn scheurende en honkende tenorsaxofoon uiteraard luid en duidelijk aanwezig is.
Recort De vergeten band: De vergeten Nederlandse bandjes Recort.
In Mei 2014 begint het toch weer te kriebelen bij Peter Groot Kormelink. Deze richt samen met oude bandleden van Splitsing en de Jazzpolitie een nieuwe formatie op genaamd de Splitspolitie. Inmiddels hebben zij een nieuw nummer uitgebracht genaamd Een zomer. Gruppo Sportivo: Disco really made it. Dat Den Haag een broedplaats is voor grote bands is inmiddels wel bekend. Onder andere de Golden Earring, Anouk en Di-rect komen uit de politieke hoofdstad. Maar daarnaast zijn er tal van andere bandjes die het aardig ver hebben geschopt. Eén hiervan is Gruppo Sportivo. Eind jaren 70 braken zij door aangezien zij als één van de eerste Nederlandse bands een New Wave geluid lieten horen.
Eendagsvliegen uit de Nederlandse hitparade.
De hitparades barsten van de eendagsvliegen: zangers of bands die een grote hit hebben, maar waar we vervolgens niks meer van horen. Wij hebben de leukste eendagsvliegen uit de Nederlandse hitparade voor je uitgezocht! Ken je bijvoorbeeld Abel nog, de band die in 2000 wekenlang op nummer 1 stond met het nummer Onderweg?
bands Nederlandse vertaling bab.la Engels-Nederlands woordenboek.
Dit is een oude fietsband, waarmee je een brede rubberen band hebt, en twee veiligheidsspelden. Synoniemen Engels voor band.: Copyright Princeton University. Voorbeeldzinnen voor bands" in het Nederlands. Deze zinnen komen van externe bronnen en zijn misschien niet nauwkeurig. Bab.la is niet verantwoordelijk voor deze inhoud.
Het jaar van vijf Nederlandse bands // Smash Press.
Het jaar van vijf Nederlandse bands. 2016 is ondertussen al van start gegaan en dus is het een goed moment om terug te kijken op 2015. Voor een aantal Nederlandse bands was 2015 een belangrijk jaar met een aantal interessante gebeurtenissen.

Contacteer ons