Meer resultaten voor hollandse bands

hollandse bands
Nederlandse Rockbands Overzicht Rockgroepen uit Nederland.
Nieuwe Albums 2016. Nieuwe Albums 2015. Beste Albums Ooit. Albums per Jaar. Eerste CD Ooit. Funk Albums Beste Funk Platen Ooit. Nieuwe Albums 2014. Soul Albums Overzicht van Beste Soulalbums. Bands en Groepen A-Z. Jazzorkesten Big Bands. Beste Zangers Ooit.
Nederpop Wikipedia.
De eerste grote Hollandse rock-'n-roll-hit' kwam van Peter Koelewijn and his Rockets uit Eindhoven: Kom van dat dak af. In de jaren zestig kwam de nederpop met de beatmuziek tot grote bloei. Op radio en tv kwamen speciale tienerprogramma's' waarin de succesvolle bands optraden en de top 40 van Radio Veronica hield bij wat de verkoopresultaten van de beatplaten waren.
De leukste Nederlandse en Belgische bands van 2015 Noisey.
De leukste Nederlandse en Belgische bands van 2015. Suggesties voor een leuk en vooral chauvinistisch nieuwjaar. Dat Nederlanders niet vaak laten zien dat ze enige vorm van patriottisme bezitten is wel bekend. Behalve bij internationale sportevenementen en tijdens die paar maanden per jaar dat er gesoebat wordt over of het wel of niet oké is om jezelf zwart te schminken, zijn we redelijk voorzichtig met het tonen van enige trots op de natie. Dat is in veel gevallen waarschijnlijk wel een goed ding, en misschien ook wel volkomen terecht, maar als we het over bandjes hebben zouden we best wat meer aandacht mogen besteden aan onze eigen muzikanten. Daar zitten namelijk genoeg getalenteerde mensen tussen. Daarom hier een selectie met de spreekwoordelijke gedroogde druiven in je bord Brinta, de allerbeste Hollandse en vooruit, twee Vlaamse bandjes waar je in 2015 naar moet luisteren.
CategorieNederlandse: band Wikipedia.
Muziekgroep naar land. De categorie Nederlandse band biedt een overzicht van artikelen over overzicht van bands uit Nederland. Hulpmiddelen: Alle categorieën Toon bovenliggende categorieboom png / svg Toon onderliggende categorieboom png / svg Zoek artikelen met CatScan. Zie de categorie Musical groups from the Netherlands van Wikimedia Commons voor mediabestanden.
CategorieNederlandse: rockband Wikipedia.
In andere talen. Deze pagina is voor het laatst bewerkt op 24 nov 2014 om 0320. De tekst is beschikbaar onder de licentie Creative Commons Naamsvermelding/Gelijk delen, er kunnen aanvullende voorwaarden van toepassing zijn. Zie de gebruiksvoorwaarden voor meer informatie.
Nederlandse Bands Informatie Overzicht.
In de geschiedenis van de popmuziek zijn er een aantal bands die zowel in Nederland als het buitenland succesvol zijn geweest. Op deze pagina vindt u informatie over een aantal van de meest bekende Nederlandse bands, de grootste hits, bandleden, populairste albums en andere interessante gegevens.
Toplijsten: De Top 100 van beste Nederlandse singles bij 3FM.
De Top 70 van de jaren 70 VRT Radio 2 2011. De Top 75 van de klassieke muziek KLARA 2008. de Top 88 van de eighties MNM 2010. De Valentijn Love Top 100 van 14 februari 2007 via Radio 10 Gold.
13 Nederlandse groepen die succesvol waren in Amerika The Legacy Of Music.
Urban Dance Squad s Deeper Shade of Soul piekte op nummer 21. Hun mix van rock, funk, soul en hip hop inspireerde bands als Rage Against The Machine. Door ruzie met hun Amerikaanse platenlabel kwam de Amerikaanse carriere niet verder van de grond.

Contacteer ons