Zoeken naar aanmelden bands 2017

aanmelden bands 2017
Deze Belgische rockbands moet je in de gaten houden Muziek BILL.
Meld je aan met een bestaand account. Aanmelden met Facebook. Heb je nog geen account? Koop de BILL-app. Koop de BILL-app. Deze Belgische rockbands moet je in de gaten houden. Equal Idiots Jacle Bow The Guru Guru. 15 maart 2017 Shauni Lowet. Onder andere Equal Idiots is een band om in de gaten te houden. Op volledig scherm bekijken. De Belgische rock en noisescene heeft heel wat straf, jong talent op zijn conto. Welke bands je in de gaten moet houden en checken op het podium?
Aanmelden Bands Groovin Sunday op 28 oktober 2018.
Foto's' en movie's' 2017. Route en Links. Informatie voor Bands. Er is slechts plaats voor 3 bands. Elke band speelt / 90 minuten. aan één stuk of in 2 sets, met een korte pauze van 10 minuten. De gage is 200 euro per band. Er staat complete PA installatie, een drumstel en een basinstallatie je hoeft dus alleen eigen backline/instrumenten mee te nemen. Aanvang: 14.00 uur. Einde: 20.00 uur onder voorbehoud. Bands die voldoen aan de doelstelling kunnen zich nu reeds aanmelden.
Inschrijven Bands: Rock Rockslag Gorinchem bandwedstrijd.
18 feb 17. Inschrijven Bands: Rock. Spelen op Rockslag? Maken jullie Rock muziek? Dan maken jullie zeker kans om te spelen op Rockslag. Inschrijven kan via het onderstaande formulier. Zie ook Algemene info voor informatie over de te winnen prijzen.
Aanmelden Bands Artiesten Grandcafe De Hoek Boskoop.
Welkom in Grandcafé De Hoek. Welkom in Grandcafé De Hoek. Aanmelden Bands Artiesten. Grandcafé de Hoek in Boskoop komt graag in contact met livebands, artiesten, cafezangers en andere acts om op te treden in ons Grandcafé en of op festivals.
Aanmelden bands Muziekpark 2018 op 11 augustus 2018 Muziekpark 11 augustus 2018.
De bands van de eerste 5 jaar van dit festival zijn wel weer toegestaan om in te schrijven 2006 t/m 2011. Je kunt je dus niet aanmelden als je al een tribute band van de act die je aanmeld bent.
triskel celte irish celtic music inschrijven bands 2017.
Welkom in Grandcafé De Hoek. Aanmelden Bands Artiesten. Grandcafé de Hoek in Boskoop komt graag in contact met livebands, artiesten, cafezangers en andere acts om op te treden in ons Grandcafé en of op festivals. vi.be LH17 Borgloon Release Rally 2017 bands.
Dit zijn de beste jonge bands uit West-Vlaanderen Muziek BILL.
Meld je aan met een bestaand account. Aanmelden met Facebook. Heb je nog geen account? Koop de BILL-app. Koop de BILL-app. Dit zijn de beste jonge bands uit West-Vlaanderen. De winnaars van Westtalent 2017 zijn bekend. 20 november 2017 Noor Vandendriessche.
Aanmelding Bands Strenderpop.

Contacteer ons