Resultaten voor rockabilly bands nederland

rockabilly bands nederland

Tijdens zijn carriere heeft Nathan met verschillende bekende artiesten samengewerkt waaronder: Kim Wilson, Pinetop Perkins, Billy Boy Arnold, Lazy Lester, Johnny Dyer, Rick Holmstrom, Janiva Magness, Mark Hummel en Gary Primich. Ook reisde hij langs vele zalen en festivals over heel de wereld, zo was hij de laatste jaren onder andere te zien in Spanje, Italie, Frankrijk, Belgie, Nederland, Duitsland, Denemarken, Noorwegen, Zweden, Finland, de Faeroer, Taiwan, Canada, Mexico en heeft hij heel de Verenigde Staten afgespeeld. Nightcall is in 1989 opgericht en was oorspronkelijk een bluesband. Sinds 2014 speelt de band in de huidige samenstelling en is de muziekstijl meer de kant uitgegaan van Rock Roll, Rockabilly en Country. Maar natuurlijk staat er ook nog blues op het repertoire. De setlijst bevat voor een groot deel nummers uit de jaren 50 en 60. De meeste leden speelden eerder in bands met uiteenlopende muziekstijlen.
The Covrettes Modern-Retro Partyband.
meet the andrews sisters. swing / rock n roll / doo wop / rockabilly. Wordt er niet gezegd dat vroeger alles beter was, vooral de muziek? Laat de Covrettes u overtuigen van het beste van twee werelden: recente en herkenbare hits verpakt in een vintage-jasje.
The Hot Dogs Coverband.
Maar ook te koop op Bol.com of natuurlijk bij een van onze optredens. Boekingen voor 2015 zijn natuurlijk ook van harte welkom! U mag onze openbare agenda in de gaten houden en voor boekingen mag u altijd een belletje plegen!
Rock n Roll boeken of inhuren voor de scherpste prijs! Allerlei Artiesten Allerlei Artiesten.
De beste en meest swingende Rock n Roll bands boekt u bij Allerlei-Artiesten.nl! Wij beschikken over diverse leuke Rock n Roll bands die uitstapjes naar andere genres zoals Rockabilly, Blues en Soul niet schuwen. Deze artiesten zijn geschikt voor elk soort evenement en zullen zeker niet misstaan op uw bedrijfsfeest of bruiloft!
Rockabilly artiesten boeken Gigstarter.
Boek Rockabilly artiesten gemakkelijk online op Gigstarter. Vind de beste live muziek bij de grootste database van Nederland. Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap. Bekijk en beluister hoe de artiest live is en check de prijsindicatie. Vertrouw op onafhankelijke beoordelingen van eerdere boekers. Alles is mogelijk. Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode. Live muziek garantie. Mocht er iets gebeuren, dan garanderen wij een vervangende artiest. Wil je dat artiesten jou benaderen? Plaats een oproep! Geef aan welke muziek je zoekt. Beschikbare artiesten zullen snel reageren. Kies zelf de perfecte act uit het overzicht. Plaats een oproep. Alle artiesten in het genre Rockabilly. Op deze pagina tref je de artiesten in het genre Rockabilly die je kunt huren voor jouw feest of evenement. Klik op de artiesten in het genre Rockabilly om het volledige profiel van de muzikant te bekijken en eventueel direct contact op te nemen om de muzikant te boeken. Bekijk ook onze Rockabilly bands of de Rockabilly DJs.
Bands Nederland.
Gepost in Links Bands in Nederland. Rock n Roll. Gepost in Links Bands in Nederland. Five Guys Named Joe. Gepost in Links Bands in Nederland. Gepost in Links Bands in Nederland. Dee-Ann the Nightcaptains. Gepost in Links Bands in Nederland.
Brian Setzer The official home of Brian Setzer!
Brian Setzers Rockabilly Riot Headlining 2018 Chesapeake Bay Blues Festival! The Brian Setzer Orchestra 25 Live! single LP available tomorrow for Record Store Day! Rockabilly Riot: Osaka Rocka! Live in Japan. Purchase on Amazon. Purchase on Amazon. Stray Cats Reunite For First North American Performance in 10 years!
Stijlvolle Rockabilly Kwaliteits Kleding Babashop Maastricht.
Rockabilly is een voortvloeisel uit de blues waarin de nieuwe jeugd die rebelleerde tegen het systeem. Kenmerkende iconen van de Rockabilly zijn Elvis Presley en Gene Vincent.Nog steeds is Rockabilly een levendige levensstijl, met name in de undergroundsfeer. Daarom dat we bij Babashop speciale Rockabilly kleding verkopen.

Contacteer ons