Zoeken naar nederlandse bands jaren 70

nederlandse bands jaren 70
Cookies op AD.nl AD.nl.
We zorgen dat jij niet telkens dezelfde artikelen of advertenties ziet en dat advertenties bij ons en op andere sites passen bij jouw interesses. Verder zorgen cookies van derde partijen dat je artikelen kunt delen via sociale media en dat je op onze website filmpjes kunt bekijken.
Meest Succesvolle Nederlandse Muzikanten in Amerika Alletop10lijstjes.
Begin jaren 70 waren de succesjaren voor Nederlandse bands in Amerika. Zo ook voor Mouth Macneal oftewel Willem Duyn en Sjoukje vant Spijker. De single How do you do behaalde de top 10, en werd meer dan 1 miljoen keer verkocht.
Symphonica In Rosso met Nederlandse bands Nieuwsbericht NPO Radio 2.
app de studio. Symphonica In Rosso met Nederlandse bands. 05 april 2012 1242.: Een aantal Nederlandse popbands uit de jaren tachtig zijn toegevoegd aan het lijstje van optreden artiesten bij de aankomende editie van Symphonica In Rosso. Doe Maar heeft dat bekend gemaakt.
Nederlandse muziek overzicht Gigstarter.
Veel bands en ensembles zie je steeds vaker kiezen voor een Nederlandstalig repertoire. Engels zal men altijd blijven zingen, maar Nederlands is soms toch net even wat origineler. Veel Nederlandse bands die bij ons te boeken zijn spelen eigen nummers met grote hit-potentie.
Artiesten Bands Nederlandse Line Dance Bond.
De band heeft in de loop der jaren naam en furore gemaakt in de Nederlandse country scene en is een graag geziene gast tijdens line en dance-avonden en country festivals. Countryband Stef Nelson Driekoppige country, non-country band uit Antwerpen, Mol, België met linedance repertoire Wij zijn de Countryband Stef Nelson en zijn echte liefhebbers van country muziek en dans.
50 jaar Nederpop Live!
In een 35, uur durende liveshow zullen ruim dertig artiesten en bands aantreden, die een muzikaal overzicht van vijftig jaar Nederlandse Popgeschiedenis geven. Bands en artiesten als Blof, Boudewijn de Groot, de Dijk, Krezip, Jan Akkerman, Piet Veerman, Gruppo Sportivo, Sandy Coast en vele, vele anderen nemen je mee terug in de tijd. Bands zullen tributes brengen aan artiesten als Herman Brood, Mariska Veres van Shocking Blue en Wally Tax. Deze worden geëerd door verrassende combinaties van de aanwezige muzikanten. De hedendaagse popmuziek komt natuurlijk goed aan bod. Naast Krezip, Voicst, Spinvis en andere grote namen zal Junkie XL een verrassende bijdrage leveren speciaal voor dit evenement. Ook onverwachte revivals en reünies vormen een bijzonder onderdeel van de avond. Zo zal Jan Akkerman met een gelegenheidsband nummers spelen uit zijn hele carrière inclusief de beste song van Focus. En de heropgerichte band Alquin speelt vanzelfsprekend als belangrijke band uit de zeventiger jaren.
Toplijsten: De Top 100 van beste Nederlandse singles bij 3FM.
De Studio Brussel album 100 2011. De tijdloze 100 Studio Brussel 2008. De Top 100 van beste Nederlandse singles bij 3FM. De Top 100 van de jaren 70 4FM 2008. De top 100 van de jaren 80 editie 2008 4FM.
Diverse Nederlandse Bands Dutch Exposure Progwereld.
Jaren 70 rock muziek in een modern jasje. Met ruim 5000 likes op hun facebook pagina kan deze band zich wentelen in ruime belangstelling. Deze belangstelling hebben ze onder andere te danken aan de single Hollow, waarvan de opbrengsten direct naar Ron Willems ging, voor zijn beklimming van de Alpe dHuez. Met het Dutch Exposure Project wordt duidelijk dat er in Nederland veel progressief talent aanwezig is. Dit album is daarmee een uitzonderlijk mooi document geworden dat een weerspiegeling is van het progressieve talent anno 2012. Daarnaast is het voor de deelnemende bands een springplank om hun talenten aan het grotere publiek te tonen.

Contacteer ons