Op zoek naar nederlandse bands 2014?

nederlandse bands 2014
Het jaar van vijf Nederlandse bands // Smash Press.
Het jaar van vijf Nederlandse bands. 2016 is ondertussen al van start gegaan en dus is het een goed moment om terug te kijken op 2015. Voor een aantal Nederlandse bands was 2015 een belangrijk jaar met een aantal interessante gebeurtenissen.
3FM Awards Wikipedia.
Op 10 april 2014 in de Gashouder in het Amsterdamse Westerpark werden voor de tiende keer de 3FM Awards uitgereikt. De nominaties werden bekendgemaakt op 11 maart 2014 in de programma's' van 3FM. De Staat, Kensington, Racoon, The Opposites en Nielson voerden de lijst van nominaties aan met ieder drie nominaties. Het evenement werd zowel door 3FM als op Nederland 3 rechtstreeks uitgezonden. Het thema was Vote" to Celebrate. Schaal van Rigter. Beste Artiest Pop. Beste Artiest Rock. Beste Artiest Alternative. Beste Artiest Dance. Beste Artiest Hiphop. The Opposites Slapeloze nachten. Beste Live act. Serious Talent Award. Op 9 april 2015 werden de 3FM Awards voor het eerst buiten Amsterdam uitgereikt, namelijk in TivoliVredenburg te Utrecht. De presentatie was in handen van Giel Beelen, Coen Swijnenberg, Sander Lantinga en Frank van der Lende. Het meest genomineerd waren Dotan en Kensington met vijf nominaties. Aan de Awards werd nog een extra prijs toegevoegd, de Gouden Klomp voor het beste nummer van een Nederlandse artiest/band allertijden.
Telegraaf Top 2014: Beste Nederlandse albums Nieuws Telegraaf.nl.
Nieuws / Nieuws. Telegraaf Top 2014: Beste Nederlandse albums. Door door Bart Wijlaars. 2014 in NIEUWS. Kopieer naar clipboard. Nu het einde van het jaar nadert, is het tijd om de balans op te maken. Wat zijn volgens ons nou de beste Nederlandse albums van dit jaar?
Top 5: Nederlandse bands die op hun hoogtepunt gestopt zijn.
Top 5: Nederlandse bands die op hun hoogtepunt gestopt zijn. Sterren 20 februari 2014 om 2310.: Hoog scoren in de hitlijsten deden ze allemaal, maar toch is een aantal Nederlandse popgroepen van de ene op de andere dag uit elkaar gegaan.
De muzikale beloftes van 2015 volgens Nederlandse artiesten NPO 3FM. appen. Pijl omlaag. Pijl omhoog. bellen-round. bericht. cart. chat-round. Pijl omlaag. Cirkel. conversation. disc. euro. facebook-r
Wat zijn volgens Nederlandse artiesten de beloftes van 2015? Chef'Special' en Kensington geven tips! Voor de Haarlemse band Chef'Special' pakte het jaar 2014 als een superjaar uit en ook Kensington ging weer érg lekker. 3FM.nl zet hun muzikale tips van 2015 op een rijtje.
Nederlandse Rockbands Overzicht Rockgroepen uit Nederland.
Eerste CD Ooit. Funk Albums Beste Funk Platen Ooit. Nieuwe Albums 2014. Soul Albums Overzicht van Beste Soulalbums. Bands en Groepen A-Z. Beste Zangers Ooit. Beste Nederlandse Zangers en Zangeressen. Achtergrondzangeres en zanger. Geboortedatum Bekende Zangers. Vrouwen in de Muziek.
Lijst van Nederlandse bands Wikipedia.
Ga naar: navigatie, zoeken. Dit is een lijst van Nederlandse bands met een artikel op de Nederlandstalige Wikipedia.: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Zie ook.

Contacteer ons