Op zoek naar nederlandse bands 2014?

nederlandse bands 2014
Hier een lijst met nieuwe bands uit Nederland en België die wij leuk vinden Noisey.
En jij misschien ook wel. 8 2014, 733am.: Daar zijn we weer, Koen en Sander. En dan niet die vervelende gasten die op de radio zijn, maar die vervelende gasten die je af en toe bestoken met lijstjes met bands. Ach, met dat bestoken valt het eigenlijk wel mee. Het is namelijk nog niet zo eenvoudig om in het Nederlandse muzieklandschap dingen te ontdekken die leuk zijn én nieuw én waar op Noisey niet al veel te veel aandacht aan wordt besteed.
Telegraaf Top 2014: Beste Nederlandse albums Nieuws Telegraaf.nl.
Nieuws / Nieuws. Telegraaf Top 2014: Beste Nederlandse albums. Door door Bart Wijlaars. 2014 in NIEUWS. Kopieer naar clipboard. Nu het einde van het jaar nadert, is het tijd om de balans op te maken. Wat zijn volgens ons nou de beste Nederlandse albums van dit jaar?
HAERLEMSCHE HELDEN FESTIVAL 2014 Patronaat.
White Nose bestaat uit ex-leden van bands als The Hype en The La La Lies. Naar eigen zeggen omschrijven ze zichzelf als volgt: compromisloos en snoeihard; hier haal je zeker je neus niet voor op, aldus de band. De slimme gararerock van de bovenste plank uit Haarlem is deze avond te beluisteren. Schroom vooral niet je lichaam in beweging te zetten! LES ENFANTS DURS. Deze band bestaat uit vijf mijnheren uit Haarlem, behalve dat ze muziek maken die fijn in het oor ligt zijn ze op gebied van hun verschijning ook nog eens leuk om naar te kijken. Dit jaar won Les Enfants Durs de Rob Acda Award en mocht daarom Bevrijdingspop 2014 openen.
Lijst van Nederlandse bands Wikipedia.
Naar navigatie springen Jump to search. Dit is een lijst van Nederlandse bands met een artikel op de Nederlandstalige Wikipedia.: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Zie ook.
Nederlandse Rockbands Overzicht Rockgroepen uit Nederland.
Funk Albums Beste Funk Platen Ooit. Nieuwe Albums 2014. Soul Albums Overzicht van Beste Soulalbums. Bands en Groepen A-Z. Jazzorkesten Big Bands. Beste Zangers Ooit. Beste Nederlandse Zangers en Zangeressen. Achtergrondzangeres en zanger. Geboortedatum Bekende Zangers. Vrouwen in de Muziek.
De beste plaat van 2014 is van The War on Drugs, vinden de Nederlandse critici NRC.
The War on Drugs prijkt met hun derde album Lost in the Dream boven aan het eindejaarslijstje van muziektijdschrift OOR, een verzameling van de individuele lijstjes van Nederlandse muziekrecensenten. De Amerikanen troefden onze eigen Typhoon en de landgenoten van Spoon af. 1 december 2014.
Hoe Kensington de grootste rockband van Nederland werd artikelen 3voor12.
Atze de Vrieze, 14 januari 2014. Twee jaar geleden zat de Utrechtse band Kensington diep in de schulden. Duizend platen hadden ze verkocht van hun debuutplaat Borders. Opvolger Vultures werd uit eigen zak betaald, en dan moest er ook nog eens een zak geld op tafel komen het contract met hun platenmaatschappij af te kopen. Maar de gok wordt beloond, Kensington was DE Nederlandse rockband van 2013, en staat vrijdag op de Grote Markt in Groningen tijdens Eurosonic.
Veel upcoming Nederlandse bands en artiesten tijdens Popronde Delft 25 september 2014 ZOETERMEERNIEUWS.NL: VOOR HET LAATSTE REGIO, STADS en CONCERTNIEUWS.
dinsdag 23 september 2014. Veel upcoming Nederlandse bands en artiesten tijdens Popronde Delft 25 september 2014. dinsdag, september 23, 2014 Moderator No comments. Popronde tour langs 31 steden. Naar verwachting zullen in de tien weken die volgen circa 1.000 optredens in 31 steden door het hele land plaatsvinden.

Contacteer ons