Meer resultaten voor beste nederlandse bands

beste nederlandse bands
Nederlandse Rockbands Overzicht Rockgroepen uit Nederland.
Eerste CD Ooit. Funk Albums Beste Funk Platen Ooit. Nieuwe Albums 2014. Soul Albums Overzicht van Beste Soulalbums. Bands en Groepen A-Z. Beste Zangers Ooit. Beste Nederlandse Zangers en Zangeressen. Achtergrondzangeres en zanger. Geboortedatum Bekende Zangers. Vrouwen in de Muziek.
Het jaar van vijf Nederlandse bands // Smash Press.
Het jaar van vijf Nederlandse bands. 2016 is ondertussen al van start gegaan en dus is het een goed moment om terug te kijken op 2015. Voor een aantal Nederlandse bands was 2015 een belangrijk jaar met een aantal interessante gebeurtenissen.
De tien meest veelbelovende Nederlandse albums van 2016 artikelen 3voor12.
Orlando is voor mij een van de beste Nederlandse techno producers en zijn repertoire aan tracks is geweldig te noemen. Ik ben vereerd dat we met Rush Hour nu samen met Orlando deze release kunnen doen. Aldus Antal Heitlager, head honcho van het toonaangevende label.
Lijst van Nederlandse bands Wikipedia.
Ga naar: navigatie, zoeken. Dit is een lijst van Nederlandse bands met een artikel op de Nederlandstalige Wikipedia.: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Zie ook.
Toplijsten: De Top 100 van beste Nederlandse singles bij 3FM.
De Studio Brussel album 100 2011. De tijdloze 100 Studio Brussel 2008. De Top 100 van beste Nederlandse singles bij 3FM. De Top 100 van de jaren 70 4FM 2008. De top 100 van de jaren 80 editie 2008 4FM.
Meest Succesvolle Nederlandse Muzikanten in Amerika Alletop10lijstjes.
De gitarist van Focus, Jan Akkerman, wordt nog steeds gezien als een van de beste in de wereld. In 1970 behaalde de single Little Green Bag van de George Baker Selection de 16e plaats in de Billboard Top 100. In 1992 was de single opnieuw een hitje doordat deze in de Tarentino films Resevoir Dogs was te horen. Wereldwijd was Paloma Blanca de grootste hit van George Baker, in Amerika behaalde deze single de 26e plaats. Begin jaren 70 waren de succesjaren voor Nederlandse bands in Amerika.
13 Nederlandse groepen die succesvol waren in Amerika The Legacy Of Music.
Andere Amerikaanse Shocking Blue Hits waren: Mighty Joe, Long and Lonesome Road. Jerry Ross is een succesvol producer in Amerika en hij heeft de rechten van een aantal Nederlandse bands in zijn thuisland geregeld. Mede door zijn toedoen weet naast Shocking Blue ook Tee Set met Ma Belle Amie in 1970 hoge ogen te gooien.
Dit zijn de winnaars van de 3FM Awards NPO 3FM. appen. Pijl omlaag. Pijl omhoog. bellen-round. bericht. cart. chat-round. Pijl omlaag. Cirkel. conversation. disc. euro. facebook-round. facebook. flick
Tijdens het 3FM verjaardagsfeest op Pampus stolen ze al de show in de fortgracht, maar ook maandagavond staan ze weer in de spotlight. Met een 3FM Award voor Beste Pop hebben ze een mooie toevoeging aan de alsmaar groeiende prijzenkast.

Contacteer ons