Meer resultaten voor nederlandstalige bands

nederlandstalige bands
Nederpop Wikipedia.
Het grote commerciƫle succes van de band Doe Maar begin jaren tachtig leidde tot een heropleving van de Nederlandstalige popmuziek en een hausse aan nieuwe bandjes. Van Doe Maars populariteit, vooral onder jongeren van middelbareschoolleeftijd, profiteerden eveneens Nederlandstalige bands als Toontje Lager, Frank Boeijen Groep, Noodweer en Het Goede Doel.
Nederlandstalige muziek feest organiseren? Evenses kan u daarmee helpen!
en De Mannen van Oranje. Dit zijn typische Nederlandstalige bands die de bekendste Nederlandstalige muziek hits spelen. Als u nu echt goed wilt uitpakken, is het natuurlijk ook mogelijk om een bekende Nederlandstalige artiest te boeken voor uw feest, personeelsfeest of evenement.
Een Nederlandstalige band huren voor uw bruiloft, bedrijfsfeest of.
Een Nederlandstalige band huren voor uw bruiloft, bedrijfsfeest of verjaardagsfeest? Onze bands zijn door ons geselecteerd op ervaring en uitstraling. Vele spelen ook Nederlandse muziek. Bekijk hieronder de opties! Sorteer op: Populariteit Populariteit Prijs Prijs Alfabet Alfabet. Bekende Urban artiesten.
De Geschiedenis van de Nederlandse popmuziek: 1980 1984; vol.4 2 Muziekweb.
Lisa Schulte Nordholt Lisa Boray Breda, 26 januari 1956 is een Nederlandse zangeres die zowel onder haar eigen naam optreedt en platen uitbrengt als in vele bands zingt; onder andere in American Gypsy, Houseband en Navel. Ook is zij erg actief als backing vocalist bij verschillende artiesten, zij zong bijvoorbeeld bij Wally Tax en Herman Brood. Lisa zingt in de tweede helft van de jaren zeventig bij de Amsterdamse Houseband. Verder is ze ook een tijdje actief in de band. DOORVERWIJZING Fox the Fox. De Nijmeegse troubadour Frank Boeijen scoort eind jaren tachtig, op het hoogtepunt van de eerste Nederlandstalige golf, met zijn Frank Boeijen Groep een reeks puike hits, die zich onderscheidden door een poƫtische inslag en een hoog maatschappelijk bewustzijn.
Lijst van Vlaamse bands Wikipedia.
Naar navigatie springen Jump to search. Hieronder staat een alfabetische lijst van Vlaamse bands met een artikel op de Nederlandstalige Wikipedia. 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z.
Nederlandse Rockbands Overzicht Rockgroepen uit Nederland.
Naast de albums, LPs en hits van de Nederlandse rockgroepen, is er informatie te vinden over de bandleden, het jaar en de plaats waar de band is opgericht en andere gegevens. Geboorteplaats Nederlandse Artiesten en Bands. Op het onderstaande interactieve kaartje kun je zien waar bekende Nederlandse zangeressen en andere artiesten geboren zijn.
Nederlandstalige Band.
Muziekburo heeft momenteel geen groepen beschikbaar die alleen Nederlandstalige muziek brengen. Onderstaande groepen doen dat deels. Bent u een fan van het Nederlandse lied, en wilt u uw gasten trakteren op wat gezellige meezing nummers? Deze bands kunnen daarin voorzien.
Nederlandstalige Muziek Inhuren Gigstarter.
Op Gigstarter kun je een breed scala aan Nederlandstalige of Nederlandse muziek boeken. Nederlandse muziek gaat van authentieke volksmuziek tot hippe pop hitjes. Blader door een breed scala aan Nederlandse artiesten en boek de zanger, zangeres of Nederlandse band waar jij naar op zoek bent. Smartlap en Volks-muziek. Meestal wordt smartlap of volks-muziek door een solo-artiest gezongen. Deze artiesten worden over het algemeen begeleid door een opname die afgespeeld dient te worden vanaf een geluidsinstallatie ook wel PA genoemd. Bij Gigstarter kun je zowel zangers als zangeressen inhuren die deze heerlijke meezing muziek van jongs af aan al zingen. Gigstarter is trots op de Nederlandse muziek die wij aanbieden, waarvan een goot gedeelte uit de Jordaan komt, het hartje van de Amsterdamse authentieke live muziek. Veel bands en ensembles zie je steeds vaker kiezen voor een Nederlandstalig repertoire.

Contacteer ons