Op zoek naar nederlandse folk bands?

nederlandse folk bands
Folk Bands FolkMuzikant.nl.
Het is een mix van klassiek viool, folk accordeon, reggea/ska/punk drum, klezmer klarinet, stuwende bas en rauwe zang van zwaarmoedige doch relativerende teksten. Dit resulteert in opzwepende liederen, die lekker in het gehoor liggen en waarbij je niet stil kan blijven staan.
een Folk band boek je voordelig bij BUROLIVEMUZIEK.NL.
In het Nederlands of Engels, net als specifiek gericht op het Vlaams. De verschillende folk bands die je kunt huren of boeken zijn een geslaagde keuze voor het feest dat je organiseert. Nederlandse en Belgische artiesten. Je hebt met een folk band de keuze uit allerlei artiesten uit Belgiƫ en Nederland.
Folk Wikipedia.
Deze muziek is vooral experimenteel gericht en eclectisch van aard en vermengt folk met andere muziekgenres en vaak zijn de drums of percussie polyritmisch. Men spreekt ook wel van New Weird America als het om dit genre gaat, maar die benoeming is iets breder en bevat ook niet-folkbands. Zie ook bewerken. Lijst van Ierse bands in Nederland. Lijst van Vlaamse Volksmuzikanten/groepen. Lijst van Nederlandse Volksmuzikanten/groepen.
Ierse muziek in Nederland Wikipedia.
Ierse muziek in Nederland is een verzamelterm van verschillende genres muziek, afkomstig van het eiland Ierland, maar gespeeld door Nederlandse bands. 3 Overzicht van Ierse" bands. 4 Zie ook. De oorspronkelijke term Ierse" muziek" is is de benaming voor een traditionele muziekstijl uit Ierland, aangeduid met Ierse folk.
index.
Scheepsfolk is een Nederlandse maritieme folkband met een geheel eigen geluid. De band treedt regelmatig op in vele landen tijdens festivals en nautische evenementen en in folkclubs. Ook wordt er opgetreden in concertkerkjes, in galeries, bij relatie-vaartochten en recepties, bij straatoptredens en tijdens themapresentaties. De enthousiaste bemanning, vier in totaal, begeleidt zichzelf met accordeon, gitaar, mandoline, banjo, ukelele, trekzak, wasbord, candrum, kazoo, cajon en contrabas. De muzikale invloeden komen uit heel Europa en ook zijn er cajun, Americana en skiffle invloeden te beluisteren, waardoor Scheepsfolk een eigen unieke stijl heeft ontwikkeld. En.altijd blijft je de smaak van zoute folk proeven!
Folkwijzer.nl De basis voor duurzame, traditionele muziek.
Anois Keltisch voor nu is een Nederlandse band die potische Keltische muziek speelt. Elfachtige vocals begeleid door de harp en slaginstrumenten, karakteriseren de muziek van Anois. Anois bestaat sinds 1996 en is gebaseerd op de zangstem en composities van lead singer Veronica Metz. Er wordt een programma gebracht op teksten van J.R.R. Tolkien Lord of the Rings en Emily Bront Wuthering Heights. Tevens zijn via de beamer beelden te zien van bekende Tolkien-schilders. Alle bandleden zijn HBO geschoold op het gebied van de muziek conservatorium, muziektherapie, audiotechniek! Bezetting: Veronica Metz vocals, tamboerijn, trommel, Regina Ederveen celtic harp, Ignace Dhont technicus. Celtic Bands uit Friesland. Celtic Bands is: Beggars Row, Celtic Horizon, Andehlian, Shanakua, Celtic Hearts, The Fureys en Davey Arthur. Aodhan uit Hoofddorp. Traditionele en hedendaagse Ierse en Schotse Folk muziek op accordeon, whistle, gitaar, bodhran en mandola met meerstemmige zang uit de regio Haarlem-Amsterdam.
Websites van Nederlandse bands en muzikanten.
Trans Europe Express. Online Licht Geluid. De beheerder van deze pagina: Channel-X. Tips, links of commentaar? Klik hier voor de contactpagina. Momenteel staan er 438 links op deze pagina. Laatste aanpassing: 10-01-2011. Dit script is ontwikkeld door Dannik.nl alle rechten voorbehouden.
CategorieNederlandse: folkband Wikipedia.
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie. Ga naar: navigatie, zoeken. Muziekgroep naar land. Muziekgroep naar land. Folkband naar land. Artikelen in de categorie Nederlandse" folkband." Deze categorie bevat de volgende 32 paginas, van in totaal 32. Lijst van Nederlandse folk en wereldmuziekartiesten.

Contacteer ons