Meer resultaten voor bedankt

bedankt
Bedankt Vertaling Nederlands-Frans.
van NL van EN van DE van FR van ES naar NL naar EN naar DE naar FR naar ES Vertaal. Naar andere talen: Bedankt DE Bedankt EN Bedankt ES. Vertalingen Bedankt NLFR. b d kt. dit zeg je als je iemand bedankt.
bedankt VRT-Taalnet.
Wat zoekt u? Bedankt wordt niet gecombineerd met om te infinitief. Bij bedankt hoort het voorzetsel voor. Niet: Bedankt om te kijken. Wel: Bedankt voor het kijken. Na bedankt kan ook een bijzin komen. Bedankt dat u hebt gekeken. Taalmail 326 350.
8 manieren om dank je te zeggen Jobat.be.
In plaats van te zeggen Bedankt voor het goede werk! is het effectiever en geschikter om het specifiek te maken en dingen te zeggen als Bedankt om me gisteren te helpen bij het sluiten van die deal. Apprecieer het en toon je waardering wanneer anderen meer doen dan wat eigenlijk van hen verwacht wordt.
Bedankt Gedichten Bedankt Gedichtjes de aller mooiste.
Deze sectie bevat ter inspiratie allerlei bedankt gedichten en bedankjes, om familie, vrienden, een juf, meester, collega, of bijvoorbeeld een mentor te bedanken voor hun diensten, hulp, vertrouwen, begrip en liefde. De gedichten zijn er in verschillende soorten, leuke, mooie, grappige bedankt gedichten en korte bedankt gedichtjes.
Bedankt Wikipedia.
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie. Ga naar: navigatie, zoeken. Bedankt is een hoorspel van Jill Hyem. Thank You werd op 27 november 1974 door de BBC uitgezonden. Josephine Soer vertaalde het en de TROS zond het uit op woensdag 17 januari 1979.
Persoonlijk bedankt cadeau Online versturen Greetz.
Verjaardag Bedankt Geboorte Valentijn Moederdag Vaderdag Geslaagd Kerst 2017 Pasen Secretaressedag Sinterklaas. Moederdagkaarten Moederdag cadeaus Bloemen Moederdag. Waarom Greetz Waarom Greetz kaarten Waarom Greetz bloemen Waarom Greetz dranken Waarom Greetz uitnodigingen Waarom Greetz baby kids Betekenis van bloemen My Greetz Greetz App Emoji One.
E-cards: gratis wenskaarten en ecards versturen! Kerst, Pasen, Sinterklaas, Verjaardag, Nieuwjaar. alles kan! SeniorenNet Voor mensen met levenservaring en levenswijsheid.
Waar vandaan: E-cards Bedankt: 262 Virtuele Postkaarten. E-cards Bedankt: 262 Virtuele Postkaarten. Maak uw keuze uit onderstaande e-cards door op de gewenste e-card te klikken om verder te gaan. Indien er meerdere pagina's' zijn met e-cards, kan u hier naar volgende pagina's' gaan met meer e-cards.:
Kaarten Bedankt Hallmark.
Als je kaart af is, dan kun je deze online adresseren door één of meerdere adressen in te vullen of te selecteren uit je Hallmark-adresboek. Wij versturen je kaart naar je ontvangers; vandaag voor 22.00 uur gemaakt morgen bezorgd! Een persoonlijke kaart als woord van dank. Ontdek onze grote bedankt collectie.

Contacteer ons