Resultaten voor bands jaren 70

bands jaren 70
SeniorPlaza Jaren 60 en 70 SeniorPlaza.
De live optredens waren een sensatie in de jaren zestig. In 1966 treden de Outsiders op in het voorprogramma van de Rolling Stones en dit betekende de grote doorbraak. Bekendste hits: Lying All The Time, Keep On Trying en Touch cover door andere groep, drie top 10 hits in 1966. Tot 1969, dan verlaat Wally Tax de groep, blijven ze met hun aansprekende muziek een van de populairste bands in de Benelux.
Bands Mijn Site.
De opbouw van eigen kapitaal werd gerealiseerd door het batig saldovan, de TextielBeatavond in 1992 in het Circus te Enschede, te reserveren. In de tweede helft van de jaren zestig was Enschede een stad met een bloeiende popcultuur. Nieuwe groepen schoten als paddestoelen uit de grond en de betere bands waren één a twee keer per week te beluisteren in één van de vele buurt of clubhuizen of toenmalige rockpodia zoals o.a.
The Destroyers Poparchief Groningen.
In de jaren 70 vindt nog een reünie plaats op Schiermonnikoog en in 1996 start de groep weer met spelen. In 1979 en 1998 worden er reunie concerten georganiseerd op Schiermonnikoog als herinnering aan de beruchte Paal 3 optredens tijdens de Pinksteren in de jaren 60.
De 100 grootste jaren 70 hits 5 Muziekweb.
Aangevoerd door Roger McGuinn met zijn kenmerkende Rickenbacker gitaar verwierf de bezetting van het midden van de jaren zestig waarvan ook David Crosby, Gene Clark en Chris Hillman deel uitmaakten voor het eerst bekendheid met hun unieke versie van Dylans Mr Tambourine Man. Na vele personeelswijzigingen bleef een vaste kern over, die bestond uit McGuinn en Hillman. De kortstondige toetreding van Parsons maakte de mijlpaal Sweetheart Of The Rodeo mogelijk. Uiteindelijk kan vooral McGuinn verantwoordelijk worden gehouden voor de erfenis van The Byrds, een band die met zijn harmonieën en rinkelende gitaren talloze jongere bands heeft beïnvloed.
De Band.
Na diverse blues en rock bandjes in de jaren 70 als drummer te hebben gewerkt, is hij in 1986 begonnen als toetsenist bij amusements orkest: The Bellboys. Daarna de bands: Limelight, Time Out, Sound Captains en is tevens aktief als leadzanger van de band Harry and the Poorboys.
Live Coverbands.
Het levensverhaal van Freddy in t kort. Freddy groeide op in de jaren 70 het post-hippie tijdperk in een afgelegen West-Vlaams dorp. PerrOnGeluk is dood LEVE FESTEYN! Stijn Schraepen, bezieler en schepper van PerrOnGeluk, is een artiest in hart en nieren.
Arnhemse Rock Scene Mijn Gelderland.
Arnhemse Rock Scene. Bands in de jaren 70 en 80. Een poster van de band Moan. Herinnert u zich deze nog: Long tall Ernie and the Shakers, Hank the Knife and the Jets en The Moans? Bands die in de jaren zeventig en tachtig de Arnhemse muziekscene een eigen gezicht gaven.
De top 100 hits uit de jaren 80 Overzicht en ranglijst.
Bands als Van Halen, Mötley Crue, Bon Jovi, Europe, Def Leppard en Guns n Roses. Er ontstaat een cross-overgenre tussen rap, funk en heavy metal met bands als The Red Hot Chili Peppers, Primus en het Nederlandse Urban Dance Squad. Als de grootste artiesten van de jaren tachtig en begin jaren negentig beschouwt men in het algemeen Michael Jackson, Madonna en Prince.

Contacteer ons