Op zoek naar bands jaren 70?

bands jaren 70
De top 100 hits uit de jaren 80 Overzicht en ranglijst.
Bands als Van Halen, Mötley Crue, Bon Jovi, Europe, Def Leppard en Guns n Roses. Er ontstaat een cross-overgenre tussen rap, funk en heavy metal met bands als The Red Hot Chili Peppers, Primus en het Nederlandse Urban Dance Squad. Als de grootste artiesten van de jaren tachtig en begin jaren negentig beschouwt men in het algemeen Michael Jackson, Madonna en Prince.
De betere coverbands in België en Nederland.
WESTERLO Wij zijn een van de betere Rock Roll live bands van de Kempen met zangeres. 32.472 59 59 55. BURCHT De 6 koppige coverband Starshifter vindt zijn inspiratie vanaf de jaren 70, wanneer de disco, rock en pop al deftig geëvolueerd waren.
Diverse Nederlandse Bands Dutch Exposure Progwereld.
Jaren 70 rock muziek in een modern jasje. Met ruim 5000 likes op hun facebook pagina kan deze band zich wentelen in ruime belangstelling. Deze belangstelling hebben ze onder andere te danken aan de single Hollow, waarvan de opbrengsten direct naar Ron Willems ging, voor zijn beklimming van de Alpe dHuez. Met het Dutch Exposure Project wordt duidelijk dat er in Nederland veel progressief talent aanwezig is. Dit album is daarmee een uitzonderlijk mooi document geworden dat een weerspiegeling is van het progressieve talent anno 2012. Daarnaast is het voor de deelnemende bands een springplank om hun talenten aan het grotere publiek te tonen. We gaan zeker nog meer horen van deze bands in de toekomst.
Live Coverbands.
Het levensverhaal van Freddy in t kort. Freddy groeide op in de jaren 70 het post-hippie tijdperk in een afgelegen West-Vlaams dorp. PerrOnGeluk is dood LEVE FESTEYN! Stijn Schraepen, bezieler en schepper van PerrOnGeluk, is een artiest in hart en nieren.
Groningen: bands MartiniStad.
Van gepassioneerde tango's' tot de gekte van Manu Chao. jensemaheerd 70 9736CE Groningen T 06 24 24 04. Bekijk eens de mooie PoP-RockBand LAOS-homepage! Aquamarijnstraat 319 T 050-57 97 15. Lemon is een zeskoppige top100-band met een ijzersterke reputatie. Voor elk feest! De site van de garage-folkband Lister, en van bands waar de Lister-leden eerder in gespeeld hebben.
15 Beste Rockbands Aller Tijden Muziek Lijstjes.
Top 10 Populairste Muziekvideos Op Youtube Wereldwijd. Alle Nummers van de James Bond Films. Top 20 Meest Bekeken Muziek Videos Op Youtube Ooit. Top 25 Country Liedjes Aller Tijden. Top 10 Beruchte Death Metal Bands. Top 15 Eendagsvliegen Uit De Jaren 90.
29 zeldzame backstage foto's' van ruige heavy metal bands Froot.nl.
Geföhnde vrouwenkapsels, strakke broeken, schmink en make-up, ruige muziek extreme uithalen en sublieme gitaarsolos. Iedereen kent de heavy metal bands die eind jaren 70 en in de jaren 80 opkwamen. In veel gevallen bestond het leven van deze artiesten uit concerten, drank, drugs en vrouwen.
Average White Band in Doornroosje, Nijmegen do 3 okt 2019 3150.,
Average White Band wordt gezien als één van de beste soul, rhythm blues en funk bands die er bestaan. De instrumentale megahit Pick Up the Pieces zorgde voor hun grote doorbraak en vele successen volgden. De band is beïnvloed door jazz grootheden waaronder Cannonball Adderley, Herbie Hancock en The Crusaders en ook soul-helden als Marvin Gaye, James Brown, Al Green en Stevie Wonder. De kille Schotse hooglanden en warmbloedige soul en funk, een groter contrast is schijnbaar niet mogelijk maar hun authentieke soulvolle mix is tijdloos en wordt wereldwijd omarmd door een trouw publiek. The Average White Band bewijst vanaf begin jaren zeventig al dat het Keltische land van kilts en whisky uiterst stomende en soulvolle funk kan voortbrengen. Ruim veertig jaar na de oprichting doet de band dat nog steeds. Average White Band vierde in 2014 hun 40-jarig jubileum. De band scoorde in de jaren 70 grote hits en heeft een belangrijke bijdrage geleverd aan de huidige Hip-Hop en RB scene.

Contacteer ons