Op zoek naar bands gezocht?

bands gezocht
Bands gezocht die willen spelen in Glazen School Punt.
Column: We groeien uit elkaar. Bands gezocht die willen spelen in Glazen School. 8 november 2016, door: Suzanne Wolters., 359 Laatste wijziging op 8 november 2016, 1003.: Nog 40 dagen en dan gaat in Breda Serious Request 2016 van start.
Metal bands gezocht FrontView Magazine.
Metal bands gezocht. Gepubliceerd op vrijdag, 18 november, 2016 1419.: De hardste bandcontest van Nederland, de Metal Battle, gaat weer van start. In totaal kunnen 48 bands meedoen aan deze talentenjacht. De winnaar mag optreden op diverse grote festivals zoals Baroeg Open Air, Angelfest, Skullfest en Stonehenge.
Bands en artiesten gezocht voor tweede editie Caféstival Keerbergen Het Nieuwsblad.
Nieuws uit een andere gemeente? Bands en artiesten gezocht voor tweede editie Caféstival. 18/01/2018 om 1511: door Conny Justé Print Corrigeer. Keerbergen Op vrijdag 11 mei 2018 organiseert de jeugddienst van Keerbergen voor de tweede keer Caféstival, de muzikale kroegentocht die vorig jaar erg gesmaakt werd. Lokale bands en artiesten kunnen zich nog tot 15 februari 2018 inschrijven via www.vi.be.
Gezocht, duoticket Editors StuBru showcase Te koop 2dehands.be.
Artiesten / Bands. Verwijder verfijnoptie Vergelijkbare zoekertjes. Het zoekertje met de titel gezocht, duoticket Editors StuBru showcase is helaas verwijderd. Hebt u tickets voor dit event en kan u er door omstandigheden niet naartoe, ik zou ze dolgraag van u overkopen!
Lokale bands DJ's' gezocht Festival aan zee.
Lokale bands DJ's' gezocht. Op 28 en 29 april is er opnieuw Festival aan Zee! Schrijf je nu in voor de talentenjacht! Het strand van De Panne wordt dan weer omgetoverd tot een heus festivaldorp. En in dat festivaldorp staat ook de Belfius Beach Boutique.
Bands gezocht! Bands gezocht!
U bevindt zich hier: Home Actueel Nieuws 2018 Januari Bands gezocht! ORO opent nieuw logeerhuis op Het Rijtven. Bijzonder talent in De Roos. Zondagmiddag 4 maart staat in het teken van muziek! OJC de Roos, jongerencentrum in Deurne, biedt deze dag samen met ORO podium aan muzikanten met een verstandelijke beperking.
Bands gezocht!
Axion, het jongerenmerk van Dexia, wil muzikaal talent een financiële en commerciële boost geven en stelt daarvoor reclameruimte op haar website ter beschikking van jonge bands voor de wedstrijd Axion Banner Concerts. De populairste band wint een eigen optreden in de AB, een streaming van dit concert én een opnamedag in de AB-soundstudio.
Bands gezocht.
Pagina 1 van 2 1 2 Ga naar pagina: OK. Discussie: Bands gezocht. Abonneren op deze discussie. 6 april 2013, 1924: 1. View Forum Posts. Voor een klein festival zoeken we beginnende bands of talent die op ons podium wil staan.

Contacteer ons