Zoeken naar bands gezocht

bands gezocht
Bands gezocht Big in Boechout.
In de pers. Ook in 2018 programmeren we weer de fijnste bands van Boechout en omstreken. Wie wordt er dit jaar BIG in BOECHOUT? Schrijf je band in en misschien staan jullie volgend jaar ook op ons podium! 13/10/2017 16/10/2017 Koenie.
Balfolkmarathon bij GUO, bands gezocht Folkforum.
Balfolkmarathon bij GUO, bands gezocht. Geschreven: 03 december 2014. In het Paasweekend van 2016 ja, 2016! is er bij Groeten Uit Oisterwijk in cultuurcentrum Tiliander een toffe 24-uurs balfolkmarathon waarop 16 balfolkacts van Paaszaterdag 26 op Eerste Paasdag 27 maart 24 uur doorlopend balfolk spelen.
/COVERBAND GEZOCHT/.
RENT A PRIEST oost vlaanderen. LIVE BAND COVERBAND GEZOCHT? STIJLVOL FEESTEN MET EEN LIVE BAND OP NIVEAU. ZANGER EN ZANGERES ZONGEN IN 5 TALEN TERWIJL DE TROMPETTIST SOUL MUZIEK SPEELDEWaarom kiezen mensen voor live muziek, een live band of coverband?
Bands gezocht om te spelen in Fascinus Fascinus.
Bands gezocht om te spelen in Fascinus. De vrijwilligers van Fascinus willen een nieuw concept opzetten genaamd: BAND WITH BANDS Er is veel vraag naar bandavonden vanuit bezoekers en ook veel vraag vanuit bands om in onze mooie zaal te komen spelen.
Jongin Arnhem Bands gezocht voor uitwisseling tussen Arnhem en Den Haag.
Bands gezocht voor uitwisseling tussen Arnhem en Den Haag. Bands gezocht voor uitwisseling tussen Arnhem en Den Haag. Geplaatst op 13 april 2017 Door Redactie Jongin Arnhem In Talent uit Arnhem, Talenten. 2B@ADH is een initiatief om onder muzikanten en bands de bekendh eid met de muziekscene in een andere stad groter te maken, en daarmee de mogelijkheid om daar optredens te vinden te verbeteren.
Metal in België Poppunt.
Ze delen hetzelfde doel: een eigen ding creëren. Iedereen komt samen op dat handjevol plekken waar ze hun muziek nog mogen spelen en iedereen kent iedereen zonder dat er ooit het sfeertje van een exclusief clubje heerst integendeel: er wordt zelfs noest gezocht naar bands van buiten Antwerpen om de affiche te versterken.
Muzikanten en bands Locanto muzikanten gezocht België.
Muzikanten en bands in muzikanten gezocht België. Muzikanten gezocht in België! Zoekt u nog een zanger, zangeres, gitarist, bassist of andere muzikanten? Zoek dan nu naar Muzikanten en bands België. Maak een mooie titel en vermeld: zangeres gezocht, drummer gezocht, bassist gezocht of gitarist gezocht.
Zangers, zangeressen, koren en bands gezocht voor nieuwe Noflik cd! GrootHeerenveen.
U bent hier: Home Nieuws Algemeen Zangers, zangeressen, koren en bands gezocht voor nieuwe Noflik cd! Zangers, zangeressen, koren en bands gezocht voor nieuwe Noflik cd! Door redactie op 26 april 2018 Algemeen. HEERENVEEN Levensverhalen Noord is op zoek naar muzikaal talent van alle leeftijden die een cd wil opnemen met covers van herkenbare liedjes van de jeugd van vroeger.

Contacteer ons