Meer resultaten voor rock en roll bands nederland

rock en roll bands nederland
Rock and Roll boeken, prijzen van artiesten online / Twilight Entertainment.
Boeren Rock Bands. Dance House Bands. Rock and Roll. Solo Duo Trio's.' Maak een keuze uit de mogelijkheden. Vorige pagina Volgende pagina. Liptease Liptease is Zoet, zuiver maar ook pittig als een oogappeltje. Stoer, stug en geolied als een V8 Blok. De niet te evenaren live performance die de suikerspinnen en vetkuiven van Liptease weten neer Lees meer. Guus Bok and the Boogies Met Guus Bok the Boogies is elke show een ware belevenis met deze 6-mans band! Deze bestaat uit de meeste dynamische en energieke frontman Guus Bok, de krachtige en coole zangeres en een lsq Lees meer. Not The Beatles NOT THE BEATLES is al jaren een begrip in binnen en buitenland. In de nazomer van 1995 gingen twee muzikale vrienden, die hun sporen reeds hadden verdiend op de grote podia van Nederland en Belgi Lees meer.
SeniorPlaza Jaren 60 en 70 SeniorPlaza.
In 1978 debuteren de Nits met de eenvoudige liedjes-LP The Nits maar ontwikkelen al snel een heel eigen, kunstzinnig geluid dat de band een langdurige en onbetwiste internationale populariteit bezorgt. We gaan de jaren zeventig verlaten met: Herman Brood, I Love You Like I Love Myself clip uit film Wild Romance, 1979, de groep Vitesse, Rock And Roll Band, 1979, en Luv en de Dolly Dots, de twee enige echte meidengroepen die Nederland in de jaren zeventig heeft.
Nie Wies boeken? Boerenrockbands boeken bij Buro Voor Muziek.
Ze weten van ieder feest een ware rock n roll gebeurtenis te maken. De mannen van Nie Wies hebben hun sporen verdiend in voorgaande bands en de koppen bij elkaar gestoken om boerenrock covers van o.a. Normaal, Jovink, Mooi Wark en Bökkers live te presenteren aan het publiek van festivals en feesttenten.
Crazy Cadillac Crazy Cadillac, 50's' Rock n Roll band.
Op heel veel plekken in Nederland! De optredens van Crazy Cadillac zijn een feest om naar te kijken en naar te luisteren. Rock n Roll Party. Crazy Cadillac speelt de originele Rock n Roll hits uit de 50's. Onze spetterende optredens z.
HOME De website van redrockdevils!
met een aantal Limburgse bands voor het Maastrichtse stadhuis. De rock roll was al vroeg populair onder de Limburgse jeugd., getuige een artikel in dagblad De" Tijd" in 1957. Artikel in de Telegraaf van 6 juni 1957. Nederland was in de jaren vijftig in de ban van Rock Roll de burgers sidderden terwijl de jeugd danste, en dat alles naar aanleiding van de film Rock" around the clock" van Bill Haley and his Comets.In veel plaatsen werd de film verboden en een bioscoop draaide de film zelfs zonder geluid!
Home.
blijf ons volgen op Facebook! Ga hier naar onze facebookpagina.: It's' only rock Roll and we like it! Laat een bericht voor ons achter en we nemen z.s.m. contact met u op. Neem contact met ons op. Bedankt voor uw bericht.
Rock n Roll artiesten boeken Gigstarter.
Vind de beste live muziek bij de grootste database van Nederland. Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap. Bekijk en beluister hoe de artiest live is en check de prijsindicatie. Vertrouw op onafhankelijke beoordelingen van eerdere boekers. Alles is mogelijk. Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode. Live muziek garantie. Mocht er iets gebeuren, dan garanderen wij een vervangende artiest. Wil je dat artiesten jou benaderen? Plaats een oproep! Geef aan welke muziek je zoekt. Beschikbare artiesten zullen snel reageren. Kies zelf de perfecte act uit het overzicht. Plaats een oproep. Alle artiesten in het genre Rock n Roll. Op deze pagina tref je de artiesten in het genre Rock n Roll die je kunt huren voor jouw feest of evenement. Klik op de artiesten in het genre Rock n Roll om het volledige profiel van de muzikant te bekijken en eventueel direct contact op te nemen om de muzikant te boeken. Bekijk ook onze Rock n Roll bands of de Rock n Roll DJs.
De Nederlandse Popmuziekgeschiedenis vanaf de jaren 50 tot heden Museum RockArt. De Nederlandse Popmuziekgeschiedenis vanaf de jaren 50 tot heden Museum RockArt.
Ontdek ons verhaal. De Nederlandse Popmuziekgeschiedenis vanaf de jaren 50 tot heden, van Armand tot ZZ en de Maskers, van Indorock tot de Golden Earring en van Jazz tot Rock n Roll, in de vorm van popmemorabilia, beeld, geluid en info.

Contacteer ons