Meer resultaten voor nederlandse bands jaren 60 70

nederlandse bands jaren 60 70
Sixtiesband Tin Soldiers: de jaren 60 coverband.
De sixtiesband die je gezien móet hebben! Muziek van toen door muzikanten van nu: vijf jonge gasten met de hippe jaren 60 sounds van The Byrds, The Beatles, Rolling Stones, Joe Cocker, Cream, The Who, The Monkees en meer. Topband voor festivals en feesten!
Groningen: bands MartiniStad.
Vier onderwijzers die jaren 60 en 70 muziek brengen met Groninger teksten. Voor feesten en culturele avonden. Hail schier en altied aans! Nederlandstalige RockRollband De Missie met geheel eigen werk, aangevuld met covers om de feestvreugde te verhogen. Sensationele laif'band' van het Noorden. Een Rock Feestband met de Pompe-Ritas. Spelen iedere zaal plat! Groningen T 650545878. Dean is een band uit Groningen met kennis van de Klassieken en gevoel voor Experiment. Boekingen T 050 542 27. De site is triest. Niet zomaar triest maar echt DiepTriest. Het gaat hier om een band die over de gehele Benelux zalen vol krijgt met zakdoekjes in hun hand worden uitgedeeld en zingen voornamelijk Nederlandse meezingers smartlappen en een hele serie eigen nummers.
De Jaren 60 Hans Schiffers favoriete hoezen.
De Jaren 60. De jaren 70. De Jaren 80. De Jaren 90. De Jaren Nul. De Jaren Tien. Hans Schiffers favoriete hoezen. het mooiste artwork van de beste popacts. Hans Schiffers favoriete hoezen. Home De Jaren 60. Category Archives: De Jaren 60.
Ken jij deze klassieke Nederlandse rockbands?
Ken jij onze klassieke rockbands nog? De band bereikte misschien wel het meeste internationale succes van alle Nederlandse bands. Vooral het nummer Hocus Pocus, waarin een jodelende Thijs van Leer is te horen, werd razend populair. De legendarische band werd met name door Radar Love wereldberoemd. Met de tientallen albums van de groep scoorde ze talloze hits in Nederland en in het buitenland. Deze Haagse band bereikte een hoogtepunt in de jaren 60 en 70, maar dat was niet het einde van de groep.
The Golden Years Of Dutch Pop Music uDiscover Holland.
Op 23 oktober verschijnen er weer 6 nieuwe delen in onze prachtige serie The Golden Years Of Dutch Pop Music. Deze serie belicht de Nederlandse bands en artiesten die in de jaren 60 en 70 opkwamen en bevat per deel alle A en B-kanten van de singles die deze artiesten uitbrachten, waar nodig aangevuld met essentiele album tracks.
Alles over 60er-jaren.
Trucks uit de jaren 60, 70 en 80. Wat zijn de mooiste auto's' van de jaren 60 en 80? Auto's' uit parkeergarage afgebrand casino. Nederland loopt voorop. Bekijk occasions in Roosendaal. Bands Kermis Keijenborg 2017. De 100 grootste jaren 60 hits 4. Haagse band The" Flintstones" 60-er jaren. Jaren 60 Muziek. Lijst van Nederlandse bands.
SeniorPlaza Jaren 60 en 70 SeniorPlaza.
Dankzij de top 40 hitlijsten en de sympathie van radio Veronica voor de Nederlandse popmuziek kon deze tot wasdom komen en werd Nederland een belangrijke leverancier van popmuziek! Ga naar vervolg van dit hoofdstuk Nederlandse Beat. Ga terug naar het overzicht Jaren 60 en 70.
DeWolff keert op 24 mei 2018 terug naar De Oosterpoort in Groningen met nieuwe tour.
Elk seizoen de grootste namen uit de Nederlandse pop! Bekijk hier het gehele aanbod Pop van eigen bodem. Op 24 mei keert DeWolff terug naar De Oosterpoort in Groningen met nieuwe muziek. De band staat al jaren aan de top, maar timmert nog alijd hard aan de nationale en internationale weg. Daar is deze tour door Nederland en Europa een logisch gevolg van. Rock n rollmonster. DeWolff is het driekoppig rock n rollmonster uit het Diepe Zuiden van Nederland; een vuurspuwende liefdesbaby van de grote rockbands uit de 70s en psychedelische kosmische straling uit de toekomst. DeWolff werd geboren in 2007 met Pablo van de Poel op zang/gitaar, broertje Luka van de Poel op drums en Robin Piso op Hammond orgel, en inmiddels zijn ze uitgegroeid tot een van de grootste en meest gewaardeerde live bands van het land.

Contacteer ons