Zoeken naar bekende groningse bands

bekende groningse bands
Band huren in Groningen? Boek uw favoriete Groningse band bij Evenses.
Selecteer hier het entertainment waar u naar op zoek bent.: Band, DJ, DJ met live muzikant, Duo, Solist, Act, Overige diensten. Ruim Aanbod van Bands. Evenses heeft meer dan 100 bands op haar site staan. Al onze bands spelen ook in Groningen.
Nederpop Wikipedia.
Bekende bands zijn het Limburgse Rowwen Hèze en het Drentse Skik en Mooi Wark. In 1994 werd in Den Haag de Stichting Rock n Art Hall of Fame opgericht met als doel het realiseren van een Nationaal Popmuseum, waarin de geschiedenis van de nederpop belicht wordt.
Top tien bekende Groningers Sikkom.
9 Kraantje Pappie. We kunnen stiekem wel stellen dat Kraantje Pappie één van de weinige bekende Groningers is op dit lijstje die in Stad het minst rustig over straat kan. Met zijn nummers Feesttent, Waar is Kraan? en Best wel een ding weet hij Nederland te veroveren. Hij is naar eigen zeggen één van de goorste mannetjes op Instagram. Je zou m maar aan je moeder moeten voorstellen. Deze import Groninger is niet alleen een baas op de bühne, maar ook op de judomat. 10 Arjen Robben. Last but most famous is de man uit Bedum. Er zijn zelfs voetbalveldjes naar hem vernoemd. Deze Groningse topvoetballer speelt natuurlijk eerst bij de FC om vervolgens zijn carrière in de stroomversnelling te laten gaan bij clubs als Real Madrid, Chelsea en Bayern München.
Poparchief Groningen.
Hoist The Colours is een kwartet Groningse Punkrockers, met een gedeelde passie voor gezelligheid, stomme grappen en 90's' punkrock. Vier vrienden uit verschillende muzikale windrichtingen punk, metal, rock en grindcore ontdekten een gezamenlijke liefde voor 90's' punkrock en vroegen zich af waar hun helden van weleer gebleven waren.
Tien Groninger bands in selectie Popronde 2013 groningen 3voor12.
Deze bands maken kans om komend najaar te touren langs verschillende steden verspreid door heel Nederland. De Groningse bands Model Depose, Audio Adam, Avery Plains, Dudettes, Eisenhower, The Gust, Tightropes, J'Electroniq' Inge van Calkar en Roberto Tan kregen begin mei goed nieuws.
5 legendarische bands die ooit in Vera speelden Stad Groningen Click't.'
5 legendarische bands die ooit in Vera speelden. Geplaatst op: 1 maart, 2017. Groningen is populair onder rondreizende artiesten. Neem nou Vera in de Oosterstraat: door de jaren heen speelden hier duizenden muzikanten, waaronder een paar héle grote namen. We doken in de archieven om te kijken welk materiaal we tegenkwamen van legendarische acts die ooit optraden in Vera.
Feestband Groningen Swinging.nl.
Een band is fantastisch, maar het heeft ook consequenties. Live muziek is helemaal te gek, maar voordat de feestband staat te spelen in Groningen, zijn de muzikanten en technici al een paar uur voorafgaand aan het feest voor je aan het werk. Bekijk alle bands.
Groningen: bands MartiniStad.
Bands Acts moet een bekende ontmoetingsplek worden voor publiek en artiesten uit de noordelijke regio. Een website waar men leuke, aparte, spectaculaire, eigenzinnige en alternatieve amateur en semi-amateur artiesten kan vinden. Het moet dé plek worden waar het publiek voor een aantrekkelijke prijs een opvallende band of act kan vinden voor elke bijzondere aangelegenheid. Beever is een Groningse punkrockband.

Contacteer ons